Kategoriler: Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta Gonca Kimdir? 10 Eylül Pazartesi Yeni Yarışmacı

Paylaş

[kirmizitext]Gelinim Mutfak[/kirmizitext] yarışmasında 7 Eylül cuma günü elenen Ayşegül’ün ardından sevilen program yeni yarışmacı ve kaynanası işe yeni haftaya merhaba diyor. Yeni gelin Gonca kimdir? Kaynanası kim? Yaşı, işi, nereli? Tüm detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta 10 Eylül pazartesi günü yeni yarışmacılar işe haftaya başladı. Yeni gelin adayı Gonca oldu. Gonca ve kaynanası Bilge yarışmanın yeni bölümlerinde Burcu ve Ezgi’ye rakip olarak sahne alacak.

Geçtiğimiz hafta elenen Ayşegül’den sonra yeni haftaya Gonca ve kayınvalidesi Bilge damga vuracak gibi. Gonca, Bilge hanımın eşinin ilk hanımından olan çocuğuymuş. Kaynana Bilge hanım, duruşu ve konuşması ile diğer kaynanalara kök söktürecek gibi.

Reyhan hanımla yeni kaynana Bilge hanım arasındaki kılıbık polemiği de pazartesi günki bölüme damga vuracak gibi. Yeni gelin Gonca ile Bilge hanım arasında ilginç bir bilgi var. Bu bilgi Cuma günki bölümün sonunda ekranlara gelen fragmanda söylendi. ancak büyük ihtimal söylenmemesi gereken bir bilgiki kanal d’nin resmi sitesindeki fragmanda bu bölüm çıkartılmış.

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Ezgi Kaynanasına Gerçekten Tüyo Verdi mi? <<<tıkla[/kirmizitext]

Bilge Hanım fragmanda “Gonca’nın bende ayrı bir özelliği var” diyor. Bu özellik şuymuş; Gonca, Bilge Hanım’ın kocasının ilk eşinden olan çocuğuymuş. Ayrıntılar ve merak edilenler en kısa zamanda sitemizde olacak. Takipte kalın.

Her gelen yarışmacı, önce Ezgi’yi göndermekle yarışmada kalıcı hale gelmeye çalışıyor. Gonca’da büyük ihtimal yarışmanın favori isimi Ezgi’ye takılacak ve onunla hem sözlü hem de performans açısından büyük bir rekabetin içerisine girecek.

Doğma, büyüme İstanbullu olan Gonca, aslen Konyalıdır. 1,5 aylık nişanlı olan Gonca, nişanlısını 2 aydır tanımaktadır. Kayınvalidesi Bilge ise aslen Gazianteplidir. Ayrıca Gonca’nın nişanlısının üvey annesidir. Yani Bilge Hanım Gonca’nın nişanlısının üvey annesi olup eşinin ilk karısından oğludur. Aralarındaki bu ilginç bağ bakalım yarışmaya nasıl yansıyacak.

Dizi Haberci

Yazan
Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce