Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas’ı Ölecek Mi?

Paylaş

Ozan Akbaba Diziden Ayrılıyor Mu?

ATV ekranların reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam yayınlanan son bölümünde dizi izleyicisini şoka soktu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sevilen oyuncusu İlyas Çakırbeyli’nin son bölümde feci şekilde bıçaklanarak yere düşmesi dizi takipçilerini oldukça üzdü. Bu sahnenin ardından sosyal platformlarda en çok konuşulanlar arasına giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reyting oranları ile kanalı mest etti. İlyas ölecek mi? Ozan Akbaba diziden ayrılacak mı sorularını soran izleyici cevap için gelecek bölümü bekleyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas öldü mü? Ozan Akbaba birkaç sezondur yayınlanan diziden ayrılacak mı? En son başarılı oyuncu Deniz Çakır’ın diziye ved etmesi üzerine  dizide izleyicinin tepkisini çeken yeni bir ayrılık olacak mı?

ATV eklanlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sevilen karakteri İlyas Çakırbeyli’nin başına gelenler izleyenleri büyük üzüntüye boğdu. Vatan haini Mesut’un kafayı Çakırbeylilere takmasının ardından ilk hamlesini yaptı. İlyas bıcaklandı. Elinde delil olmadan düzmece bir ifadeyle İlyas’ı hapishaneye attıran Mesut, nakliye bahanesiyle İlyas’ı çıkarttı ve bıçaklattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bir Ayrılık Mı Oluyor?

ATV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile yine çok konuşuldu. Çakırbeylilere oynanan büyük oyunun sonunda İlyas’ı kötü bir son bekliyordu. Hızır’ın gözünün önünde kardeşinin bıçaklanmasına tepkisi ne olacak? Yeni bölümde yaşanacaklar izleyiciyi şimdiden meraka soktu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ozan Akbaba Kimdir ?

Ozan Akbaba, 1982 yılında Kars’ta doğmuştur. Eğitimini Akdeniz Üniversitesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde tamamlamıştır. 2005 yılında Kırık Kanatlar dizisi ile kariyerine adım atmıştır. 2013 yılında Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil olmuştur. Sanatçı Sıla’nın Yeni Ay albümünde bulunan Vaziyetler şarkısının klibinde oynamıştır. Bir çok sinema filmi ve dizi de rol alan Ozan Akbaba, Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakterini canlandırmaktadır. Dizi, sinema filmleri ve Tiyatro oyunlarında rol alan başarılı oyuncu ayrıca film müzikleri de yapmaktadır.

 

Melek Bayraktar

Ben MELEK, 24 yaşındayım ve Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler Reklamcılık lisans mezunuyum. Yeni mezun oldum şuan kpps çalışıyorum aynı zamanda bir dergide köşe yazısı yazıyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce