Erkenci Kuş Hüma Erdamar Kimdir? Can’ın Annesi Kim?


Güncelleme: 3 Ekim 2018 : 12:58
0

Erkenci Kuş Metin karakteri Can’ın annesine bilgi sızdırmaktadır. Bunu öğrenen Can oldukça gerilir. Hüma Erdamar adına Metin’in çantasında bulunan belgeler Can’ı çileden çıkarır. Peki Hüma Erdamar kimdir? Yani Can’ın annesi kim? Gerçek adı ne?

Can prensipleri olan birisidir. Kendisine yapılan yanlışları kolayca affedebilen Can, prensiplerine yapılan yanlışları kabul etmektedir. Bunu çok iyi bilen Emre, Sanem’e gözdağı vermek için bir oyun düzenler. Metin’i Can’a yalan söylemekle itham ederler.

Metin’in çantasında bazı belgeler vardır. Bu belgelerin üstünde Hüma Erdamar yazmaktadır. Yani Hüma’ya gidecek olan bazı belgeler Metin’in çantasında yer almaktadır. Bunları gören Can çileden çıkar. Annesine neden bilgi verildiğini düşünür. Kendisini kaybeder ve Metin ile yolları ayırma kararı alır. Peki Can’ın annesi Hüma kimdir?

[kirmizitext]Erkenci Kuş Dizi Kıyafetleri Markaları Fiyatları Ne Nereden Alındı>>>tıkla[/kirmizitext]

Hüma Erdamar ismi dizide 22 Eylülde yayınlanan 12.bölümde ortaya çıkmıştır. Hüma Erdamar’ı canlandıran oyuncu kim?

Hüma Erdamar karakterini canlandıran oyuncu Ayşegül Aldinç’tir. Ayşegül Aldinç, şarkıcı olarak kariyerine devam etmektedir. 1957 İstanbul doğumlu olan sanatçı 61 yaşındadır. 170 cm boyunda olan şarkıcı bir çok albüme imza atmıştır. Babası gazeteci ve spor yazarı Orhan Aldinç annesi ise resim öğretmeni Süheyla Aldinç’tir.

Ayşegül Aldinç, Marmara üniversitesi seramik bölümü mezunudur. Okul bittikten sonra Yıldız Porselen fabrikasında 6 yıl çalışmıştır. Bu süreçte müzikle de ilgilenen sanatçı, ilk olarak Dönme Dolap isimli şarkı ile tanınmıştır. Pek çok albüme imza atan sanatçı kariyerine oyunculukla da devam etti. Acımak, Katırcılar, Yağmur Kaçakları, Yeşil Bir Dünya, Taşların Sırrı, Yorgun Savaşçı gibi bir çok dizi ve sinema filminde oynadı.