Kategoriler: Dizi Haberci

Edho Ömer Kimi Neden Öldürdü?

Paylaş

Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da heyecan hiç bitmiyor. Bu defa da Ömer herkese bir şok yaşatıyor ve birisini öldürdüğünü söylüyor. Herkes Hızır’ın Kaptan Kod adı ile kızını öldüren Nevzat’ı öldürecek diye beklerken Ömer çıkıp birisini öldürdüm diye gelir.

Peki Ömer kimi neden öldürmüştür? Hızır bir devlet yetkilisi olan Nevzat’ı öldürmeye hazırlanırken ailesi ve sevdikleri ile de vedalaşır. Onları Nevzat’ın ölümünden sonrası için garantiye almaya çalışan Hızır hiç beklemediği bir durumla karşılaşır.

Ömer kardeşi Zeynep’i Nevzatîn öldürttüğünü öğrenmiş ve herkesten gizli bir şekilde Nevzat’a ulaşmıştır. Nevzat ta Ömer’den bir tehlike beklemediği için hazırlıksız yakalanır ve Ömer’in hedefi olur. Ömer Nevzat’ı öldürmüştür.

Çünkü Nevzat masadan ayrılan Hızır’ı tekrar masaya döndürmek ya da Hızır’ı bildiklerine karşılık ortadan kaldırma istemiştir. Bunun için de Kaptan kod adı ile bir ekip kurmuş ve planını devreye sokmuştur.

Ancak planlamadığı bir şey olmuş ve Hızır yerine kızı Zeynep’i öldürttürmüştür. Hızır da kızının intkamı için koşarken işin ucunda Nevzat olduğunu öğrenir. Bu bilgiyi sadece Hızır değil oğlu Ömer de öğrenmiştir. Tabi o da kendine göre bir plan yapıp Nevzat’ı öldürmüştür.

Sizce Ömer kimi vurdu? Siz konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce