Dolunay Dizisi

Dolunay Dizisi Devam Edecek mi? Yeni Sezonda Var mı?

Paylaş

Senaristliğini Kule Dibi Senaryo Ekibi, Ayşen Günsu Teker, Fikret Bekler ve Elif Özsut tarafından yapılan, No Dokuz yapım şirketi tarafından finanse edilen ve Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğinde Star Tv ekranlarında gösterilen dizi Dolunay devam edecek mi? Yeni Sezon için devam kararı aldı mı?

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olur ve olaylar bundan sonra başlar. Naslı ve Ferit arasındaki aşkı konu alan dizi Dolunay yaz dizisi olarak ekranlara geldi.

Yaz dizisi olarak gösterdiği performansa göre yeni sezon için olur almaya çalışan Dolunay dizisi erken final mi yapacak yoksa yeni sezonda da devam edecek mi?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği reyting performansı ile izlenen diziler arasında yer edinen Dolunay yeni sezon için olumlu sinyaller verdi. Sevilen ve ilgi ile izlenen dizi Dolunay şuan için resmi bir açıklama gelmese de yeni sezonda da devam edecek gibi.

Dolunay dizisi Konusu Ne; Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

Peki siz değerli takipçilerimiz, sevilen yaz dizisi Dolunay hakkında düşünceleriniz nedir? Yeni sezonda da devam etmeli mi? Yoksa bitmeli mi?

Dolunay Dizisi Oyuncu Kadrosu.Dolunay Tüm Oyuncular Kim kimdir


Dolunay Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Dolunay Dizisinin Çekildiği Ev Nerede? Ferit’in Evi Nerede?


Dolunay Dizisi Final Mi Yapıyor? Bitecek mi Devam mı Edecek?

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce