Dolunay Dizisi 8 Ağustos 6. bölüm Fragman ve Özeti


Güncelleme: 1 Ağustos 2017 : 08:45
2

Romantik Komedi tadında bir seyir keyfi yaşatan Dolunay, Star Tv ekranlarında aşk dolu sahnelerle devam ediyor. Dolunay dizisi 6. Bölüm fragmanı ve özeti, neler yaşanacak, hepsi haberimizde.

Başrollerinde Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş gibi isimlerin yer aldığı Dolunay dizisi reytinglerde ciddi bir yükselme kaydetti. Salı günlerinin zirve dizisi haline gelen Dolunay dizisinde geçtiğimiz hafta yaşananlara bir göz atalım.

Nazlı ve Ferit giderek daha çok beraber zaman geçirmeye başlarlar. Paylaştıkları arttıkça birbirlerine karşı olan duyguları da artmaktadır. Ferit Bulut’u Demet ve Hakan’dan kurtarmaya çalıştıkça Demet Ferit’i zor durumda bırakır.


Dolunay Dizisi Devam Edecek mi? Yeni Sezonda Var mı? <<<tıkla


Ferit fotoğrafları mahkemeye sızdıranın bulunması için teknolojinin yardımına başvurur. Bu hamle Asuman’ı iyice köşeye sıkıştırır. Nazlı da bu yüzden zor durumda kalacaktır. Alya, Deniz’le arkadaşlığını devam ettirirken onun Nazlı’ya olan hislerine seyirci kalmaktadır.

Fatoş Engin’e doğruyu söylemek ister ama bir türlü uygun fırsatı yakalayamaz. Alya ve Fatoş’un yeni arkadaşlığı onları hiç beklemedikleri bir süprizle karşılaştırmıştır.

Dolunay dizisi 6. Bölüm özeti ve fragmanı çok yakında haberimizde olacaktır. Ferit ve Nazlı aşklarını ne zaman itiraf edecekler?


Dolunay Dizisinin Çekildiği Ev Nerede? Ferit’in Evi Nerede? <<<tıkla


Fragman Güncellenecektir

2 YORUMLAR

  1. Nazlının kiz kardeşi nin yaptikları yüzünden izlemek istemiyorum artık. Bir an once bütün foyası ortaya çıkmazsa izlemeyi düşünmüyorum. Bu dizi için fazla özgüvenli ve aç gözlü. Ablası nazlı bu yaptıklarına göre çok pasif. Kötü örnek olunuyar. Sanki herşey normalmiş gibi sakin kalınmasi absürt.

Comments are closed.