Deli Gönül

Deli Gönül Dizisi Tuttu mu? Deli Gönül Erken Final mi Yapacak?

Paylaş

Fox Tv ekranlarında yaz aylarının heyecanla beklenen dizisi Deli Gönül tuttu mu? Deli Gönül ne zaman final yapacak? Deli Gönül erken final mi yapacak? Sorularının cevapları haberimizde!

Murat Ünalmış, Tuvana Türkay, Tolga Ortancıl gibi ünlü oyuncuların başrolleri paylaştığı Deli Gönül dizisi ilk bölümleriyle büyük ilgi çekti. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde konunun sıradanlaşması dizinin erken bitirilmesine neden olabilir.

Deli Gönül dizisinde Murat Ünalmış’ın canlandırdığı karakter, hayatta birçok şeyi ellerinin arasından kayıp giden bir öğretmen. Hatay’da yaptığı öğretmenliği daha sonrasında İstanbul’a taşıyan ana karakter, dizinin gidişatını da belirleyecek. Dizide dramın yanı sıra büyük bir aşk da bizleri derinden etkileyecek.

Dramın ve aşkın yoğun olarak işlendiği dizi izleyicinin kalbini ısıtsa da ilerleyen bölümlerde sürekli aynı olayların yaşanıyor olması izleyicisi sıkabilir. Bu yüzden konunun sürekli hareketli tutulması gerekiyor. Bir yaz dizisi olarak planlanan Deli Gönül, eğer reytinglerde üst sıralarda kendisine bir yer edinirse gelecek sezonda da devam edecek. Ancak reytingler düşük giderse dizi ilk 13 bölümün ardından ekranlara veda edecek.

Dizi 4 Eylül pazartesi günü final yaparak ekranlara veda etme kararı aldı. Yeni sezon için ben yokum diyen dizi sevenlerini üzdü.

Sizce Deli Gönül dizisi devam etmeli miydi? Yoksa Deli Gönül erken final kararı ile doğru mu yapti? Deli Gönül dizisi ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Tüm görüş ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşın!

Deli Gönül Dizisi Oyuncu Kadrosu? Deli Gönül Tüm Karakterler ve Roller


Deli Gönül Fatmanur Kimdir? Gerçek Adı-Boyu-Yaşı-Sevgilisi

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce