Kategoriler: Fox Tv Dizileri

Dayan Yüreğim Bitecek Mi Yoksa Devam Mı Edecek 2017 Mayıs

Paylaş

Dayan Yüreğim Bitecek Mi Yoksa Devam Mı Edecek 2017 Mayıs

Fox tv ekranlarının yeni başlayan dizilerinden olan Dayan Yüreğim bu sezon sonunda final yapıp bitecek mi yoksa Sezon finali yapıp eylül ayında tekrar mı başlayacak diziye merak edenler dizimiz Eylül ayında devam edecek yapımlar arasında yer almıştı. Aslında beklediği başarının çok altında başarı sergileyen dizinin erken final yapan dizilerden olacağını düşünmüştük ancak öyle olmadı.

İzlenme oranları düşük olmasına rağmen kanal diziye şans vermeye karar verdi. Karagül dizisinde Ebru karakteri ile büyük başarı kaydeden güzel oyuncu Ece Uslu ile Hatırla Sevgili de yıldızı parlayan Cansel Elçin’in başrollerini paylaştığı dizi güçlü kadrosuna rağmen ilgi görmedi. Karagül dizisi Fox tv ekranlarında üç sezon yayınlanmıştı. İzleneme oranlarını yükselteceği umudu ile diziyle  bir sezon daha anlaşmaya varan kanal umarız hayal kırıklığına uğramaz diğer türlü 2018 Mayıs ayını görmeden bir erken final kararı kanalı zarara uğratabilir.

Mayıs ayının üçüncü haftası sezon finali yapacağı ile ilgili duyumlar aldığımız dizinin Sezon Finali tarihinde herhangi bir değişiklik olursa sizlerle paylaşacağız. Dizinin oyuncu transferleri ile mi olur senaryo daki değişikliklerle mi olur biraz dikkat çekmeye ihtiyacı var.

Ve uzun zaamandır tahmin edilen ancak birtürlü uygulamaya konmayan final haberi geldi. Reytinglerdeki kötü gidişe nedeni ile ve reklam gelirlerindeki gelir düşüklüğü sebebi ile yapım şirketi ve kanal arasında yapılan anlaşma ile dizimiz final yaptı.

Siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz Dizi bitmeli mi yoksa devam mı etmeli, bu karar kanalı olumsuz etkiler mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce