Çukur

Çukur 27. Bölüm Fragmanı ve Özeti (30 Nisan Pazartesi)

Paylaş

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’an yine bomba bir bölüm ekranlara geliyor. Çukur dizisinin, 30 Nisanda yayınlanacak olan 27. bölüm özeti ve fragmanı merak ediliyor. Çukur’da kartlar yeniden karıldı.

Çukur’da ittifaklar yeniden kuruluyor. Oğullar babalarının gölgesi üzerinde yeniden yükselişe geçiyor. Vartolu, Nazım ve Emrah ittfakına bir isim daha katılır. Selim ile 4lü ittifak olarak yeni bir düzen için birleşen oğullar hem Çukur’a hem de İstanbul’a bela olacaklardır. Yamaç ve İdris zor bir ittifaka karşı mücadele edeceklerdir.

Selim yavaş yavaş 3lü guruba kayarken Vartolu ise Çukur’a büyük bir darbe vurmak için hazırlık yapmaktadır. Çukur’un silah deposuna baskın yapan Vartolu onu yakmaya çalışmaktadır. Sadiş ise Cemil ile evlenmek teklifine karşı boyun eğmiştir. Vartolu buna deli olur. Ancak Vartolu sinirle Sadiş’e seni de onu da öldürürüm demiştir.

Yamaç ise Sena’yı daha da yakından tanımak için bir fırsat geçmiştir. Emrah Yamaç ile konuşmuş ve onun kafasına şüphe tohumlarını atmıştır. Sena Yamaç hakkında çok şey bilgiği halde Yamaç Sena hakkında pek bir şey bilmemektedir. Ancak Yamaç, emrah tarafından tuzağa çekildiğinden habersizdir.

Emrah kendi yaptığı plan çerçevesinde Yamaç’ın Sena’dan şüphe etmesine neden olacaktır. Sena’yı öyle bir batağa çekmiştirki, Sena Yamaç’tan yardım istediğinde Yamaç onun hayal ettiğini, tüm bu olanların onun hayal ürünü olduğunu düşünecektir. Sena Yamaç’tan habersiz başka bir isimden yardım istemiştir.

Vartolu’dan yardım isteyen Sena, Anıl’ın istediği eroini ondan temin etmesini ister.

Çukur 27. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce