Dizi Haberci

Cennetin Kuzeyi Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler

Paylaş

Yeni dizi Cennetin Kuzeyinde kimler rol alıyor? Cennetin Kuzeyi nasıl bir dizi olacak? Cennetin Kuzeyi dizisi oyuncu kadrosu ve tüm gelişmeler haberimizde!

Geçtiğimiz sezonda hazırlıkları başlayan ancak yaşanan aksilikler nedeniyle yayın hayatına bir türlü giremeyen dizi Cennetin Kuzeyi ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Atv ekranlarında yayınlanması beklenen dizi için çalışmalar hızlandı.

Atv ekranlarının yeni dizisi Cennetin Kuzeyinde izleyicileri, aşk, nefret, intikam gibi birçok duygu fırtınası bekliyor. Gerçek hayatı aratmayacak olan dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ediyor.

Cennetin Kuzeyi olarak belirtilen dizinin adı da ilerleyen günlerde değiştirilebilir. Ancak biz net olan bilgileri sizlere iletmeye devam edeceğiz.

Atv ekranlarında yayınlanacak olan Cennetin Kuzeyi dizisinin yapımcılığını ise daha önce Poyraz Karayel, Şevkat Yerimdar, Savaşçı, Kırlangıç Fırtınası, Aşk ve Gurur, Göç Zamanı, Kara Ekmek gibi dizilerinde yapımcılığını üstlenen Limon Film üstlendi.

Cennetin Kuzeyi dizisinde rol alacak oyuncular şu an belirsizliğini koruyor. Dizi için kesinleştiği söylenen isimler olsa da hem oyuncular hem de yapımcılar kesin imza aşamasına gelinmeden oyuncu kadrosunu açıklamıyor. Çünkü yapılacak herhangi bir değişiklikte izleyicilerin eskiden adı verilen oyuncunun dizi için daha uygun olduğunu düşündükleri takdirde diziden soğuyabilirler.

Limon Film, son zamanlarda dizilerini Fox Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşturuyor. Yeni dizinin kanalında da değişiklik olabileceği söylense de şimdilik Atv ile görüşüldüğü kesin.

Cennetin Kuzeyi dizisinde yer alacak oyuncular kesinleştiğinde sizlerle sitemizden paylaşacağız. En güncel dizi haberleri için bizi takip etmeye devam edin. Sizin de dizide rol almasını istediğiniz bir oyuncu varsa yorumlar kısmından bize yazabilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce