Çarpışma Dizisi Final Mi Yapıyor!


Güncelleme: 21 Aralık 2018 : 22:19
0

Çarpışma Dizisi Bitiyor Mu!

Çarpışma dizisi Show TV ekranlarında 20 Aralık 2018 Perşembe günü 5. bölümüyle ekrana geldi . İzleyenlerine güzel bir akşam geçirten dizinin sosyal platformlarda yine en çok izlenen dizi olduÇarpışma dizinin her hafta artan reyting oranlarının ivme kazanacağı düşünülürken dizi bu hafta açıklanan reyting oranlarında ilk on dizi arasına yine giremedi.Perşembe akşamları diğer kanallarda ki başarılı işler arasından bir türlü sıyrılamayan dizinin kanalından artık final sesleri yükselmeye başladı.  Perşembe günleri reytinglerde zirvenin sahibi yine değişmedi. Bir zamanlar Çukurova dizisi yine zirveden göz kırptı. Fatih portakal, Avlu, ve Bizim Hikaye’nin ilk 5 den yerini alması şaşırtmadı. 5. Bölümü ile ekrana gelen çarpışma dizisinin en azından ilk ona girmesi bekleniyordu bu hafta.

Çarpışma Dizisi Ne Zaman Bitecek!

Çarpışma daha yayına girmeden oyuncu kadrosu ilgi çekici senaryosu ve gerilim dolu teaserı ile izleyicilerin ilgisini çekmişti. Bir sürü başarılı oyuncuyu kadrosunda barındıran dizinin ilk bölümünden itibaren reyting oranları beklenin artında gelmesi kanal ile yapımcı arasını iyice gerdi. Daha önce 5. Bölümü ile ekranlara veda edeceği konuşulan dizi dün akşam 5. Bölümü ile ekrana geldi. Reytinglerde yine ilk ona giremeyen ve hava durumu ile aynı reyting oranını alarak 12. Olan Çarpışma yine hüsrana uğrattı.  Dizinin ne zaman final yapacağı belirsizliğini koruyor olsa da Show tv diziyi bitirme kararı aldı. Dizinin yapımcısına durumu bildiren Show tv’nin gerekçe olarak yapımcılara dizinin düşük reyting oranlarının dizinin reklam giderlerini karşılayamamasını gösterdiği konuşuluyor. Dizinin kaçıncı bölümü ile final yapacağı bilinmezken 2019 yayın akışından çıkarıldığı görülüyor.

Ay Yapım Ne Yapacak!

Çarpışma dizisi senaryosu uzatılmayacak  dizi 1. sezonun sonunda ekranlara veda edecek.  Show TV ekranlarının taze dizisi Çarpışma’nın final yapıp biteceği iddia edildi. Çarpışma’nın reyting sıralamasında hayal kırıklığı yaratması sonucunda dizinin biteceği iddiaları gündeme geldi. Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan ise Çarpışma’nın final yapacağı ile ilgili iddialara sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Bu açıklama izleyicileri bir nebze rahatlatmıştı. Dizinini sadece sosyal medya da konuşulması diziyi kurtaramadı. Kanal dizinin final yapmasını istiyor. Ay Yapım’ın ne yapacağı ise bilinmiyor. Transfer mi final mi soruları kafaları karıştırıyor şu sıralar.