Yeni Diziler

Can Kırıkları Oyuncu Kadrosu Dizide Kimler Var?

Paylaş

Atv, 2018 sezonu için dur durak bilmeden yeni dizi projelerini ekrana getirmeye devam ederken hazırlık aşamasında olan Can Kırıkları için de kolları sıvadı. NTC Medya Yapım şirketinin Atv için yeni hazırladığı Can Kırıkları oyuncu kadrosu, Can Kırıkları konusu ve Can Kırıkları dizide kimler var soruları şimdiden büyük merak uyandırırken tüm gelişmeleri ve detayları haberimizde paylaşıyoruz.

NTC Medya, Atv için hazırladığı tüm diziler yüksek reytingler almayı başarmış tutulan projelerdir. Özellikle 4 sezon boyunca yayın hayatına devam eden ekranların uzun soluklu dizilerinden Kırgın Çiçekler ve 2017 yaz sezonunda başlayan Kanatsız Kuşlar bu diziler arasında. Kırgın Çiçekler’in final kararı önceden belirlendiği için NTC Medya çok geçmeden alternatif dizi projesinin hazırlıklarına başladı. İsmi Can Kırıkları olarak belirlenen dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Can Kırıkları dizisi oyuncu kadrosu?

Can Kırıkları oyuncu kadrosuna değinmeden önce konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Dizide 2 kadın polisin etkileyici hikayesi ekranlara taşınıyor. Herkesin heyecanla izleyeceği projenin yaz aylarında başlaması bekleniyor.

Can Kırıkları oyuncu kadrosu için  bir kaç başarılı isme teklif götürüldü. Bu isimler arasında Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan genç oyuncular olduğu söyleniyor. Aldığımız haberler netlik kazanır kazanmaz sizlerle paylaşacağız. Özellikle son zamanlarda Sen Anlat Karadeniz dizisiyle rekordan rekora koşan Atv, yeni dizisi içinde oldukça iddialı. Dizilerin ekranlarda uzun süre boy göstermesi için iyi bir oyuncu kadrosunun yanında etkileyici bir senaryoda şarttır. Umarız Can Kırıkları dizisi bu uyumu başarıyla sağlar.

Can Kırıkları Oyuncu Kadrosu

Can kırıkları oyuncu kadrosun da sürpriz bir isim yer alıyor. Gelen bilgilere göre Elçin Sangu kanal ve yapım şirketi ile el sıkıştı. Daha önce Kiralık Aşk dizisi ile tanıdığımız Elçin Sangu son olarak internet dizisi olan Yaşamayanlar dizisinde Kerem Bürsin ve Birkan Sokullu ile başrolü paylaşıyorduCan Kırıkları oyuncu kadrosundaki isimler netleştikçe bu yazımız altında sizlerle paylaşıcaz. Sizler hangi oyuncuları görmek istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Can Kırıkları Aslan (Seçkin Özdemir) Kimdir?

Can Kırıkları Leyla (Hande Doğandemir) Kimdir?

Can Kırıkları Serhat Teoman Kimdir?

Serhat Teoman, Can Kırıkları dizisinde oynayacak olan bir diğer oyuncumuz. Serhat Teoman; Dizi, film ve sinema oyuncusudur. 1983 Diyarbakır’da doğmuştur. 182 cm boyunda olan yakışıklı oyuncu, Bugünün Saraylısı, Yalancı Yarim, Kuzey Güney, Avrupa Yakası gibi projelerde yer almıştır. Gerçekte İzmirli olan oyuncunun babası ise askerdir.

Özgür Çevik

Funda Eryiğit

Alican Yücesoy

Hazar Moton

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce