Kategoriler: Dizi Haberci

Berkay Hardal Melekler’in Aşkından Sonra Hangi Dizide Oynayacak? Yeni Proje Ne?

Paylaş

Daha önce İstanbullu Gelin dizisinde rol alan ve diziden ayrıldıktan sonra Melekler’in Aşkı dizisinde başrol olan genç oyuncu Berkay Hardal, son dizisi Meleklerin Aşkı final yaptıktan sonra hangi dizide oynayacak soruları sorulmaya başlandı.

Berkay Hardal, Hira Koyuncuoğlu ile yaşadığı aşk hayatı ile gündeme gelmişti. Melekler’in Aşkı dizisi süresinde Hira Koyuncuoğlu ile ilişkilerinde sorunlar çıkmış ve genç çiftin ayrıldığı haberleri yapılmıştı. Ancak çiftin sosyal medya hesaplarında her hangi bir takipten çıkarma ve resim silme gibi hareketler olmadığı için ayrılık haberleri doğrulanmamıştı.

Ve ilk adım Hira’dan geldi ve genç oyuncu Berkay ile paylaştığı tüm fotoları hesabından kaldırdı ve eski aşkını takipten çıkardı. Buna kısa süre sonra Berkay Hardal’dan da cevap geldi. Berkay Hardal da sosyal medya hesabından Hira’yı takipten çıkardı ve fotoları sildi.

Başrol oyunculuğu Berkay Hardal’a şans getirmedi. Hem başrol oynadığı dizisi final yaptı hem de ilişkisi son buldu. Genç ve yakışıklı oyuncunun fanları ise Berkay Hardal’ın hangi dizi projesinde yer alacağını merak etmeye başladı.

Ayşe isminde arap bir hayranından İstanbul’da bir binaya asılan afiş ile evlilik teklifi alan Berkay Hardal, yeni proje tekliflerine şuan itibari ile açık. Gelen bilgilere göre genç oyuncu şuan tv ekranlarında gösterilen bir dizi ile anlaşma masasında. Anlaşma sağlandığında haberimiz güncellenecektir. Sizler Berkay Hardal’ı hangi dizide görmek istersiniz?

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce