Dizi Haberci

Beni Bırakma Tarık Kim Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Paylaş

Gündüz kuşağı dizilerinin kanallar arasında revaçta olduğu 2017-2018 sezonunda, Atv de yeni bir günlük diziyi izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Beni Bırakma isimli dizinin oyuncu kadrosu büyük bir özenle seçilirken dizide başrolü canlandıran Tarık karakteri izleyenler tarafından oldukça merak edildi. Beni Bırakma dizisi Tarık hakkında tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.


Beni Bırakma Meltem Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Günlük dizi projelerinin art arda ekrana geldiği son günlerde bir atakta Atv’den geldi. Star Tv, Fox ve Kanal D’nin ardından Atv de alışılmışın dışına çıkarak hafta içi hergün yeni bölümleriyle ekrana gelecek bir projeye imza attı. 2018 yeni sezon dizileri arasına girmeye hazırlanan Beni Bırakma, yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi hedefliyor. Daha önce sayısız günlük diziye imza atan Focus Film’in yapımcılığını üstlendiği Beni Bırakma, yoğun bir çalışma ve hazırlığın ardından Atv’de yayın hayatına başlayacak.

Beni Bırakma dizisi Tarık karakteri etrafında geçen olayları konu edinecek. Hem senaryosu hemde oyuncularıyla merak uyandıran dizinin ana karakteri Tarık. Her günlük dizide olduğu gibi aşk, entrika, yalan ve sır dolu konuların işlendiği Beni Bırakma, Tarık isminde bir çocuk ve annesinin ondan sakladığı büyük sırrı konu edinecek. Beni Bırakma Tarık kim sorusu dizinin takipçileri tarafından en çok merak edilen konu oldu.


Beni Bırakma Oyuncu Kadrosu, Oyuncuları Kim Kimdir?


Beni Bırakma Tarık karakteri, annesi tarafından gerçek babasının kim olduğu saklanan dizinin ana kahramanıdır. Tüm olaylar ve hikaye onun etrafında yaşanacak.

Beni Bırakma Tarık Kim? Emrah Akduman

1982 Ankara doğumlu genç oyuncu Sadri Alışık Akademi Kamera Önü Oyunculuk bölümden mezun olmuştur. Kariyer hayatı boyunca Keje, Hatırla Sevgili, Kurtlar Vadisi Pusu, Sevgi Bağlayınca dizilerinin yanı sıra JanJan, Umut Adası, Kampüste Çıplak Ayaklar ve Darbe filmlerinde rol almıştır.

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce