Kategoriler: Dizi Haberci

Beni Bırakma 17 Nisan 72. Bölüm Özeti

Paylaş

Beni Bırakma 72. bölüm özeti henüz açıklanmadı. Fakat biz gelecek hafta neler olacak konusunda tahmin ve tüyoları sizlerle paylaşacağız. Beni Bırakma 72. bölüm özeti açıklanır açıklanmaz haberimize eklenecektir.

Beni Bırakma 72. Bölüm Özeti

Beni Bırakma dizisinde yine heyecan aksiyon ve entrika dolu bir haftayı geride bıraktık. Esin’in durmak bilmeyen hain planları, Zeynep’in başına gelenler  ve Sıla’nın Tarık ve Meltem’i aynı odada birlikte görüp yanlış anlaması derken her şey iyice içinden çıkılmaz hale geldi.

En son Zeynep’in vurulduğunu ve ortadan kaybolduğunu öğrenen Hülya karakola suç duyurusunda bulunmaya gitmiş ve Cengiz Sayar’la Vedat göz altına alınmıştı. Cengiz Zeynep’in başına gelenleri öğrenmiş ve Arzu’dan hesap sormuştu. Arzu’nun başında beri korktuğu olmuş ve Cengiz her şeyi öğrenmişti. Arzu’nun tek korkusu bu değildir. Arzu, Esin’in Cengiz’le konuşup tüm sırrını ortaya çıkarmasından daha çok korkuyordur.

Zeynep Esin’in tuttuğu adamın elinden bir şekilde kaçmayı başarmıştı. Zeynep büyük akıllılık ederek adamın telefonunu da yanına almış ve Emre’yi aramıştı. Emre Zeynep’i kurtarmak için harekete geçerken, Bora da elindeki görüntüleri Esin’e vererek ve Zeynep’i ulaşmanın peşindedir. Zeynep’i kurtaran her zaman olduğu gibi Emre olacaktır. Zeynep ve Emre’nin arası bu olaydan sonra umarız düzelir. Esin ise Cansu sayesinde sonunda cezasını çekecektir. Cansu mağaza fişleri arasından bulduğu Esin Ateş isimli fişi alır ve görüntüleri yayan kişinin annesi olduğunu söylemek üzere babasının yanına gider. Cansu Vedat’a her şeyi anlatır. Esin sonunda tüm yaptıklarının cezasını çekecektir.

Diğer taraftan Sıla otel odası olayının etkisinden hala kurtulamamıştır. Meltem ve Tarık’ı samimi bir şekilde gören Sıla artık Tarık’ı tamamen unutmak için çalışacaktır. Fakat ikisi de birbirlerine deli gibi aşıktır. Bu noktada Meltem’in üstesinden Mehmet’in geleceğini düşünüyoruz. Sıla’ya ne kadar aşık olursa olsun onun üzülmesine dayanamayacak ve Tarık ile aşklarını yaşamaları için uğraşacaktır.

Sıla Tarık’ın Meltem’le tekrar bir araya geldiğini düşündüğü için daha fazla onunla aynı şehirde nefes alamaz. Ve Ankara’yı terk etmeye karar verir. Sıla’nın otel odasına geldiğini öğrenen Tarık Sıla’nın peşine düşer fakat artık her şey için çok geçtir. Sıla’nın otobüsü kaza yapmıştır. Kaza haberini alan Tarık hastaneye koşar fakat ne hasta listesinde nede hastanede Sıla isimli bir yaralı yoktur. Sıla ölmüştür. Tarık ve Sıla aşkı ne yazık ki başlamadan bitmiştir. Sıla gerçekten öldü mü?

Öte yandan her şeyi öğrenen Cengiz’in duyduklarına kalbi dayanamaz ve kalp krizi geçirir. Beni Bırakma 72. bölüm özeti oldukça heyecanlı ve aksiyonlu.

Dizinin en heyecan ve merak uyandıran tarafı, Hülya ve Vedat arasındaki aşk tekrar küllenecek mi? Tarık Cengiz Sayar’ın öz babası olmadığını ne zaman öğrenecek? Bu sırların açığa çıkması için önümüzde aha uzun bölümler var.

Beni Bırakma 72. bölüm özeti ve tüyolarını sizlerle paylaştık. Sizde eklemek istediklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce