Kategoriler: Beni Affet

Beni Affet 8 Mayıs Pazartesi Neler olacak? 1178.Bölüm Özeti

Paylaş

Güzel bir hafta sonunu geride bırakırken yepyeni ve heyecan dolu yeni bir haftaya daha sizlerle başladık. Beni Affet bu hafta yine heyecan dolu yeni bölümleriyle sizlerle olmaya devam edecek. Yeni bir haftaya başlarken sizler için haberlerimizi saat saat güncelleme kararı aldık. Beni Affet özet ve ipuçlarını dizihaberci.com sitemizden ayrıntılarıyla takip edebilir görüş ve önerilerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Cüneyt hala Feride yi suçlamasının onu kaybetmesinin üzüntüsünü çeker. Feride nin geri ona dönmesi için elinden gelen her şeyi yapacaktır fakat nafile bir sonuç alamaz.Banu nun bitmek bilmeyen öfkesi Melis’in de işin içine girmesiyle daha da alevlenecek.

En son Banu ve Melis ‘in sebep olduğu araba kazası sonucu yaralanan Feride ve Yaman yavaş yavaş iyileşme yolunda ilerlerken başlarına yeni dertlerin gelmesi kaçınılmaz olacak.Yaman ve Feride yi bir yandan Melis ve Banu’nun kötü planları etkilerken bir yandan da Cüneyt etkilemeye çalışsa da Yaman ve Feride aşkı birbirlerine daha sıkı bağlanacak.

Osman ise Filiz’in oyunuyla yine Zühre nin gözünden bir kez daha düşecek.Bahar ise bir süre hastanede kaldıktan sonra evine dönecek.Başına gelenlerin hepsinin sorumlusunun kim olduğunu bilse de susacak ve hiç bişey söylemeyecek.

Beni Affet özet ve ipuçlarını dizihaberci.com sitemizden ayrıntılarıyla takip edebilir görüş ve önerilerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

 

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce