Beni Affet

Beni Affet 1-2 Haziran özetleri 1196-1197 Bölüm Tüyoları

Paylaş

Beni Affetti heyecanlı dakikalar devam ediyor. Beni Affet sezon finaline yaklaşırken oyuncuların bazıları mutlu olma yolunda ilerlerken bazıları ise belirsizlikleriyle hayatına devam ediyor.Peki bu haftayı Beni Affet nasıl kapatacak? Beni Affet 1-2 Haziran neler olacak?  1196-1197 Bölümlerinin Tüyoları sizler için haberimizde.

Melis’i suçüstü yakalamak için çalışmalarına devam eden Yaman onu izlemeye devam eder. Banu ise hala yapacaklarını yapmaya devam eder. Yaman ve Feride’nin arasını bozmak için elinden geleni yapacaktır.Cüneyt’i yanına ve onu yalanlarla doldurur. Zeten aklını kurcalayan bir bebek var Feride nin karnında hala şüpheyle bakıp her şeye inanır.

Sıla ise artık Filiz’i takip etmek istemez bu işten vazgeçer fakat hiç beklemediği bir anda hiç beklemediği bir yerde çok önemli bir şey öğrenir. Öğrendiği şeyleri hemen Osman ve Zühre’ye söylemek için yanlarına koşar.

Mahir ve Ceylan ikilisi artık yolun sonuna gelecektir. Ceylan bir yandan Alper’i susturmanın derdindeyken diğer yandan kendini Mahir’e kabullendirmenin derdinde. Fakat bu hafta Ceylan’ın gerçek yüzü ortaya çıkması gerekiyor. Kader ve Yiğit düğün hazırlıkları yaparken Mahir’in bebeğin kendinden olmadığı anlaşılırsa tüm hayalleri yıkılır. Sizce öğrenebilecek mi? Kader ile tekrar bir araya gelecek mi?Ayrıntılar geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

Yaman, Melis’in yalvarmasına rağmen onu polise teslim etmeye kararlıdır. Feride, Cüneyt’ten duydukları nedeniyle Yaman’ın kendisini değil, Melis’i koruduğunu düşünür ve bir karar alır. Banu ise Ahmet’i de yanına alarak Feride’nin yokluğunda şirketi ele geçirmek için elinden geleni yapar. Başarıp başaramayacağı merak konusudur.

Ateş’in oğlu olduğuna inanan Sevgi, Galip’le sert bir yüzleşme yaşar. Gerçeği kesin olarak öğrenmek için Dna testi yaptırırlar ve bütün aile merak içinde çıkacak sonucu bekler. Mahir, Alper’den duydukları nedeniyle şok olur ve soluğu Ceylan’ın karşısında alır. Kader ise Mahir’in yaptıklarını görüp allak bullak olur.

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce