ATV’den Yeni Dizi ‘Masumlar’ Geliyor!


Güncelleme: 10 Ocak 2019 : 18:42
0
ATV'den Yeni Dizi "Masumlar"

Yaptığı dizilerle büyük beğeni toplayan ve son dönemlerde de çok iyi reytingli diziler elde eden ATV’den yepyeni bir dizi hazırlığı başladığı bilgisi geldi. Dizinin isminin ise “Masumlar” olarak belirlendiği ilk gelen bilgiler arasında.

Masumlar Dizisinin Senaristi Kim Olacak?

Hazırlıkları yakında başlayacak olan dizinin senaryo koltuğu ise güçlü bir isimle taçlanacak. Dizinin usta senaristi birçok başarılı diziye imza atmış olan ve şimdiden seyirciyi heyecanlandıran Gül Abus Semerci olacak. Şimdi dilerseniz Gül Abus’un daha önce yazdığı dizilere hep birlikte bakalım..

Gül Abus Semerci Kimdir? Daha Önce Hangi Dizileri Yazmıştır?

1 Aralık 1968 Kocaeli doğumlu olan Gül Abus, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Dramatik Yazar Bölümü mezunudur. Senaristin yazdığı dizilere baktığımızda ise O Hayat Benim, Kalbim Ege’de Kaldı, Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi ve Koca Koca Yalanlar dizilerini görmekteyiz.

Masumlar Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Henüz detayları çok belli olmayan dizinin yaz sezonuna yetiştirilmesi beklenirken yeni bir Kırgın Çiçekler etkisi yaratması bekleniyor ve bu doğrultuda da yine dramatik öğelerin ön planda olacağı duygusal bir dizi seyirciyi bekliyor olacak.

Dizinin Haziran ayı gibi yayında olacağı düşünülüyor. Detaylar belli oldukça yeni haberlerimizde sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.