Arka Sokaklar

Arka Sokaklar 13 Nisan Cuma Yeni Bölüm Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor?

Paylaş

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar her cuma düzenli olarak yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyordu. Fakat 13 nisan cuma dizinin yeni bölümünü ekranlarda göremeyen seyirci Arka Sokaklar 13 nisan neden yok, neden yayınlanmıyor, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman sorularına yanıt aradı.

477. bölümü ile yayın hayatına devam eden dizide heyecan aksiyon ve gerilim kaldığı yerden devam ediyor. Son ana kadar dizinin 13 nisan cuma yeni bölüm fragmanı yayınlanıyordu. Dizinin aynı gününde ve saatinde yeni bölümü ekrana gelecekti. Fakat kanal D yayın akışında son anda yapılan bir değişiklikle Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü kaldırıldı. Dizi bu hafta yayınlanmayacak yada tekrar bölümüyle ekrana gelecek.

Arka Sokaklar’ın 13 Nisan Cuma yeni bölümünün yayınlanmama sebebi olarak Miraç kandili gösteriliyor. 13 Nisan cuma kandil olduğu için diğer tüm kanallar yayın akışlarına kandil özel programlar koydu ve dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmeyecek. Kanal D 13 nisan cuma kandil özel programı yapmayacak fakat Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü de ekrana getirmeyecek.

Arka Sokaklar 477. bölümünde Tekin ve Metin’in başı derttedir. Tekin hiç haberi olmadığı halde cinayet suçuyla yargılanacak, Metin ise kardeşine yapılanların hesabını sormak için gittiği eli silahlı kişiler tarafından sıkıntılar yaşayacak. Arka Sokaklar 20 Nisan cuma 477. bölümü ile kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek.

Arka Sokaklar 13 nisan yeni bölüm neden yok neden yayınlanmıyor sorularını sizler için yanıtladık. Sizler Kanal D’nin son anda böyle bir değişikliğe gitmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce