Adını Sen Koy

Adını Sen Koy Yasemin’in Bıraktığı Notta Ne Yazılıydı?

Paylaş

Adını Sen Koy dizisinin yeni sezonu izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Dizide şimdilik ortalarda görülmeyen Yasemin’in bıraktığı notta ne yazılı olduğu da merak konusu oldu.

Adını Sen Koy dizisi Star Tv’ye geçmesinin ardından izleyicilerin bazı olaylarda diziyi eleştirdiklerine şahit olduk. İlk eleştiri yurt dışından Adını Sen Koy dizisini izleyen seyircilerden geldi. Yurt dışında yaşayan izleyiciler, TRT 1 ekranlarından başka bir televizyon kanalını izleyemiyor. Bu duruma bir an önce çözüm bulunması isteniyor.

Adını Sen Koy 186-187-188-189-190. Bölüm Özetleri ve Tüyoları

Adını Sen Koy dizisine yeni sezonda katılan Sabah karakterini rahatsız eden mafya üyelerinden bazılarının geçtiğimiz sezonlarda başka rollerle dizide yer aldığı ortaya çıktı. Bu durum da dizinin dikkatli izleyicilerinden olan yorumcumuz Sanem’in dikkatinden kaçmadığı gibi başka izleyiciler tarafından da fark edildi.

Adını Sen Koy dizisinde Salim’in kızı, Zehra’nın kardeşi Yasemin, yeni sezonda üniversiteyi kazanıp gittiği için ekranlarda görünmüyor. Ancak bıraktığı notta ne yazılı olduğu yine Yasemin’in dikkat çekmesine neden oldu.

Adını Sen Koy dizisinin geçtiğimiz sezon finalinde Yasemin, nüfus dairesine gittiğinde ablasının evli olduğunu öğrenmişti. Soyadını gördüğünde de ablasının evlendiği kişinin Ömer olduğunu anlamıştı. Gerçeği babasına söyleyemeden de diziden ayrıldı.

Yasemin’in bıraktığı notta ablasının Ömer ile evlendiği gerçeği yazıyor olabilir. Bu nedenle bu not büyük önem taşıyor. Ama şimdilik notta ne yazıldığı ile ilgili bilgi verilmiyor.

Yasemin’in diziye dönüp dönmeyeceği belirsizliğini korurken yazdığı not ile ilgili ayrıntıları öğrendiğimizde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Sizce notta ne yazılıydı? Adını Sen Koy Yasemin’in bıraktığı notta ne yazıyordu?

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce