Kördüğüm 101. Bölüm 15 Kasım Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 6 Kasım 2017 : 15:06
0

Kanal 7’nin gündüz kuşağı dizilerinden olan Kördüğüm, kısa zaman da ülkemizde sevilen diziler arasına adına yazdırdı. Her bölümü ile ayrı heyecanlar yaşatan dizi, şok olaylarla devam etmektedir. Kördüğüm 101. Bölüm 15 Kasım Özet ve Tüyoları sizler için haberimizde. Önceki bölümde, Vanş tesadüfen bütün gerçekleri öğrenmiştir ve Veer ile İçça’nın masum olduğunu anlamıştır. Fakat bütün bu yaptığı kötülükler den dolayı kendini suçlayarak affetmemiş ve intihar etmiştir. Vanş’ın ölümü herkes için şok etkisi yaratmıştır. Tabi Vanş’ın ölümü, en çok İçça’yı yaralamıştır. Vanş’ın ölümü ile aileler büyük bir üzüntü yaşamaya başlamıştır. Vanş’ın cenazesini eve getirip, ona olan saygılarından dolayı geleneklerini yerine getirerek, yaslarını tutmuşlar ve Vanş’ın cenazesini yakmışlardır.

Vanş, öldükten sonra İçça bir türlü kendini toplayamaz. Çünkü sevdiği adamın ani ölümü onu yıkmıştır. İçça, odasından hiç çıkmamaya hatta yanına gelenlerle bile konuşmamaya başlamıştır. Evdeki herkesin ayrı ayrı ilgilenmeye çalıştıkları İçça, kimseyle konuşmaz ve tepki vermez. Sürekli Vanş ile olan eski anılarını hatırlamaya ve hatırladıkça da daha da kahrolmaya başlamıştır. Jogi, İçça’nın yanına giderek onu teselli eder. Jogi, İçça’nın kendini toparlamasını, bir şeyler yemesini ister. Aksi takdir de onun da hasta olacağını söyler ve İçça biraz da olsa Jogi’yi dinleyerek, Jogi’nin elinden bir şeyler yer.

Veer de kardeşinin ölümü ile yıkılmıştır. İçça ile konuşmaya çalışır, fakat İçça onunla konuşmak istemez. O sırada eve gelen polisler, olayı araştırmak adına Vanş’ın ölüm anında yanında olan Veer’i sorgulamak için karakola götürürler. Veer’in ailesi bunu kabul etmese de Veer, razı olur ve gider. Karakolda bildiklerini anlatır, fakat soruşturmayı takip eden memur onu bir kaç gün misafir edeceklerini söyler. Daha sonra ise Veer’i serbest bırakırlar.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<tıkla


Tapasya, Vanş’ın ölümüne üzülmüş gibi yapsa da bunlar timsah gözyaşlarıdır. İçça’nın günden güne üzüntüden eridiğini görerek içten içe sevinir. Veer’i her fırsatta teselli etmeye çalışır. Veer, eve döndükten sonra İçça ile karşılaşır. İçça’nın ise Veer’e tavrı çok sert olur. Çünkü İçça, Vanş’ın ölümünden Veer’i sorumlu tutar ve onu görmek istemediğini söyler. Veer, İçça’dan duydukları sonrası yıkılır ve evden çıkar. Kördüğüm 101. Bölüm 15 Kasım Özet ve Tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz.