Kördüğüm 87. Bölüm Özeti 1 Kasım Neler Olacak? Vansh İntihar Ediyor?


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 00:37
0

Kördüğüm dizisinin 87. bölümünde Vansh intihara kalkışıyor. İşça ve kardeşi hakkında duyduklarından sonra Vansh kendini kaybeder. İşte Kördüğüm 87. Fragmanı ve Özeti 1 Kasım Neler Olacak?

Dizide her şey yavaştan yoluna girmişken, Tapasya yine sahneye çıkar ve kötülük planlarına devam eder. Vansh’ı, İşça’nın daha önce çalıştığı okula götürerek orada daha önce İşça ve Veer’in geçirdikleri zamanları ona göstermeye çalışır ve bunun için de herkesi oraya götürme konusunda ikna eder. Okula gittiklerinde eski öğrencileri hemen İşça’nın yanına koşar. Hatta daha önce den gördükleri Veer’i de tanıyarak onun yanına da gelen bazı öğrenciler olur. Bu duruma Tapasya sevinirken, Vansh ise aksine sinirlenir.

Eve döndüklerinde Vansh ile İşça arasındaki samimi görüntüler herkesi mutlu eder. Hatta Vansh, İşça’ya o kadar çok yakınlık gösterir ki İşça biraz utanır. Vansh, gece olduğunda sürekli İşça’yı düşünür hatta dayanamaz ve onu arar. İkili daha sonra saatlerce konuşurlar.

Sabah olduğunda Vansh, Veer’in odasına girer ve sehpanın üstünde, üzerinde Damini yazan bir evrak görür. Bu dosya İşça için yapılacak okul un arsa bilgilerinin olduğu dosyadır ve Veer bu arsayı satın almıştır. Dosyayı inceledikten sonra Vansh, kardeşini beklemeden evden çıkar ve okula gider.

Okulda öğrencilere bazı şeyler sorarak, kardeşi ve İşça hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışır. Öğrencilerden duydukları sonrasında yıkılan Vansh, tekrar hüzne bürünür ve oradan uzaklaşır.

Akşam olduğunda evdeki herkes Vansh’ı merak eder ve onu aramaya çıkar. Vansh’ın yerini sadece İşça tahmin eder. Zaman kaybetmeden Veer, Tapasya ve İşça hemen oraya doğru yola çıkarlar. İşça, Vansh’ı tahmin ettiği yerde tam intihar edecekken bulur ve vazgeçmesi için ikna etmeye çalışır. Ancak Vansh, ikna olmaz. Bunun üzerine İşça’da onsuz yaşayamayacağını söyleyerek , intihar etmek için hamle yapar. Fakat Vansh, buna izin vermez. Daha sonra birbirlerine sarılarak eve dönerler.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


https://www.youtube.com/watch?v=tv1KmYEo6iE