Kategoriler: Dizi Haberci

4 Kadın Zamanı Doktor Kubilay Gürkan Kim? Nerede Çalışıyor Hangi Okullardan Mezun?

Paylaş

Her gün seyircileri ekranlara kilitleyen 4 kadın zamanı bu gün konuk olarak doktor Gürkan Kubilay’ı ağırladı. Doktor Gürkan Kubilay yine bir birinden güzel sağlıklı bilgiler verdi. Her konuda bilgilendiren doktor Gürkan Kubilay kim? sorusuna cevap arayanlar için kısa bir bilgilendirme yapacağız .

Doktor Gürkan Kubilay 1962 yılında Türkiye nin en güzel illerinden biri olan İzmir’de doğmuştur. İzmir’den ayrılamayan doktor Gürkan Kubilay 1980 yılında İzmir’de İzmir Atatürk lisesinden mezun olmuştur. Ne büyük bir sevda üniversitesi bile İzmir’de, 1986 yılında 9 Eylül üniversitesi tıp fakültesinden mezun olmuştur.

Alan olarak iç hastalıkları bölümünü bitirmiştir. Kendini daha fazla geliştirmek isteyen doktor Gürkan Kubilay bunlarla yetinmeyip 1994 yılında Pekin’ de akapunktur eğitimi almıştır. Ve aldığı bu eğitim sağlık bakanlığı tarafından onaylanmıştır.

Bir çok ülkede Dünya akapunktur kongrelerine katılmıştır. Bu ülkeler 1997 de Çin, 1998′ de Brezilya, 1999′ da Amerika’da ve 2000 yılında ise Fransa da yapmıştır. Obezite tedavisi üzerinde bir çok çalışmalar yapmıştır. Ve bu günde 4 kadın zamanı’nda yine bir çok kilo problemi olan kişilerle nasıl kilo verilesi gerekir onun üzerinde durdu. Hastalarin istedikleri gibi beslenme ve ama kararı kadar yemesi gerektiğini söylüyor.

Daha önceden bir çok TV programına katıldı ve sundu. Bunlarda bazıları kanal D ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş’in sunduğu ” Doktorum” programında 2009 ile 2011 yılları arasında 2 yıl boyunca her pazartesi ‘ insülin tedavisi’ ve ‘ sağlıklı zayıflama ‘ konusunda bir çok bilgi vermiştir. Bu günde 4 kadın zamanı’nda baş ağrısı , cilt kırışıklıkları giderici ve istenmeyen tüyler konusunda bir çok bilgi vermiştir. Ve canlı yayında ilgilendiği bir obezite hastasını nasıl zayıflamaya çalıştığını anlatmıştır. Bir çok konuda yine bizi bilgilendirecektir. Daha fazla programlarda görmek isteriz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce