Kategoriler: Dizi Haberci

21 Mayıs Pazar Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Sonucu ve Özeti

Paylaş

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Euroleague Final Four’da az rastlanır bir maça sahne oldu. İspanyol devi Real Madrid’le karşılaşan Fenerbahçe müthiş bir galibiyet ile adını finale yazdırmayı başardı. 21 Mayıs Pazar Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Sonucu ve Özeti.

Bir diğer takım Olympiakos rakibi CSKA Moskova’yı 82-78 yenerek finale adını yazdıran takım oldu. Heyecan dolu bir akşama sahne olan cumartesi gecesinde iki takım ismini finale yazdırmayı başardı.

21 Mayıs akşamı saat 21:00’da Sinan Erdem Spor Salonunda oynanacak. Aynı zamanda TRT 1’den canlı olarak verilecek olan maç Bein Sport 3’den de canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek.

Nefeslerin tutulduğu Euroleague Final Four turnuvasının final maçı Fenerbahçe ve Olympiakos arasında geçecek. Bu maça kalp dayanmayacak. Maça dair ayrıntıları bilgiler geldikçe haberimizden takip edebilirsiniz. Maçın sonucu ve özeti haberimize eklenecektir.

Olympiakos Takımın Final Four Geçmişi

10 kez Dörtlü Final’e katılma şansı yakalayan Olympiakos, 8 kez final oynama şansı buldu. Dörtlü Final’de CSK Mockova’yı tekrar yenerek finale adını yazdıran Olympiakos, normal sezonu 4. Sırada bitirmişti. Türk temsilcisi Anadolu Efes’i play off maçında zar zor 3-2 geçmişti. Toplamda 3 avrupa şampiyonlu bulunan yunan takımı 4 defa da ikincilik elde etti.

Euroleague Final Four Fenerbahçe ve Olympiakos sonucu ve özeti çok yakında haberimizde olacak. Sizler de bu büyük müsabaka için tahminlerinizi ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Fenerbahçe bu maşı alır mı? Fenerbahçe için basketboldaki ilk Avrupa kupasını kazanabilecek mi?

ÖZET: Fenerbahçe 84-75 Real Madrid – Euroleague Final Four

Euroleague final four 2017 İstanbul Tanıtım Klibi

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce