Yüreğin Kadar Yarışması Tarık Solak Kimdir? Tarık Solak Daha Önce Nerede Ne İş Yaptı


Güncelleme: 15 Ağustos 2018 : 16:19
0

Kanal D ekranlarının yeni sezona damga vuracak bir yarışması daha ekranlara geliyor. 16 yarışmacının ringe çıktığı ve kazananın büyük ödüle sahip olacağı Yüreğin Kadar Yarışması sunucusu Tarık Solak kim ne iş yapıyordu merak edilen sorular haberimizin devamında.

Kanal D’nin yeni sezonda iddialı yarışmalarından Yüreğin Kadar Yarışması Kicks boks yarışması olacak. Kickbox yarışması yanında yarışmacıların hayat hikayelerinin de anlatıldığı muhteşem bir serüven izleyiciyle buluşacak.

Tehlikeli bir spor olduğundan kickbox yarışması alanında tecrübesi adayların başvurabileceği bir yarışma. Korkusuz adamlar kendi destanlarını yazıyor repliğiyle ekranlara gelen Yüreğin Kadar Yarışması sunucusu Tarık Solak kim?

16 yarışmacı her biri birbirinden iddialı yarışmaya Tarık Solak sunuculuk yapmaktadır Peki Tarık Solak’ın biz nereden tanıyoruz daha önce hangi kanallarda yer aldı?

Tarık Solak 1964 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Kixbox alanında yeteneklerini sergileyen Tarık Solak Kicks boks müsabakaları organizatörü olarak görev yapmaktadır. Tarık Solak Avusturalya’da Kixbox işinde milyon dolarlık müsabakalar düzenlemiş başarılı bir sporcudur. Daha önce Show TV ekranlarında Kicks boks yarışması yapmış ve burada birçok kişiye kendini tanıtmıştır. Profesyonel tekvandocu dur. Avustralya’da yaşamını geçiren Tarık Solağ’ın bir oğlu var ve çok zengin bir yaşama sahiptir.

Dolar milyoneri olarak bilinen Tarık Solak fakir bir ailenin beş çocuğundan biri olarak Avusturya’ya göç etmiştir. Burada ilkokul 2. Sınıfa kadar okumuş 27 yaşına kadar ise hiçbir işte çalışmamıştır. Uzun süre tekvando ile uğraşmış buradan bir sürü madalya kazanmış olsa da aklındaki düşünce en iyi tekvandocu olabilirsin fakat dolar milyoneri olamazsın olduğu için kickboks a geçiş yapmıştır.

1993’te yaptığı bir dövüş organizasyonu ile işe başlamış ve 41 yaşında dolar milyoneri olarak zenginliğin en üst seviyelerini yaşamıştır. 7 8 müsabaka sonra dünyanın en önemli salonlarında şampiyonlar düzenlemiş ve milyonlarca kişiyi ekrana bağlamayı başarmıştır. Bir dönem yarışmacı ararken şimdi herkes ona ulaşmaya çalışıp onunla çalışmaya aday olmuştur.

Tarık Solak 5 yaşından itibaren Avusturalya’ya gitmiş ve birçok ülkeyi sık sık gezmiş iş bağlamaya başlamıştır. İngilizcesi mükemmel Türkçesi ise hafif bozuktur. Kazandığı ilk paralarla kardeşlerini ve kendisini yan yana villalar yaptırmış evli bir oğlu var fakat 22 yıllık eşinden kısa süre önce boşanmıştır.

Arada İstanbul’a geldiği de olur İstanbul’da ise Point Otel’de konaklar. Sürekli yurt dışında iş kovalar ve yeni plan ve projeleri için çalışmalar yapar. Yetenekli sporcu aynı zamanda iş adamı olan Tarık Solak Şimdi ise Kanal D ekranlarında yüreğin kadar yarışmasının sunucusu olarak izleyicisiyle buluşacak. Kendisine sunuculuğunda da başarılar diliyor bu programlarla da daha çok reklamını yapacağını düşünüyoruz.

[kirmizitext]Yüreğin Kadar Yarışması Başvuru Şartları, Formatı, Formu, Soru-Cevap Sayfası[/kirmizitext]