Yıllar Sonra Alev Kim Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler Neler Sevgilisi Kim?


Güncelleme: 26 Temmuz 2018 : 15:27
0

2019 yılının yepyeni dizileri arasında olan Yıllar Sonra tüm hazırlıklarını tamamlayarak oyuncu kadrosunu da netleştirdi. Diziyi izleyenler Yıllar Sonra Alev kim, Alev’in gerçek adı ne daha önce hangi dizilerde oynadı sevgilisi var mı evli mi bekar mı gibi merak dolu soruların yanıtını aradı.

Yıllar sonra dizisinde Alev ailesinden ayrılmış özgürlüğe adım attığı bir dönemde içinde bulunduğu cahilce durumun tüm hayatını etkileyeceğini düşünmemiştir. Hayatına girmesi ve çıkması çok uzun süre olmayan Adnan dan hesap sormak için intikam ateşini hiç söndürmemiş genç bir kızdır. Tabii bu olayda sadece Adnan sorumlu değil aynı zamanda Adnan’ın ailesi de intikam alınması gerekenler arasında.

Yıllar Sonra dizisi bazı günahların cezasını masumlar çeker ve bazı günahların kefareti bir ömür sürer sloganı ile ekranlara gelerek seyirciye duygu dolu anlar yaşatmaya, hikayenin içinde olayları hissetmelerine vesile olacak.

Yeni sezonda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Aşk ve Mavi, Sen Anlat Karadeniz dizilerinin yanında şimdi ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlana Yıllar Sonra dizisi birçok diziye meydan okuyacak gibi görünüyor. Sezon içinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinde partneri İbrahim Çelikkol ile birlikte oldukça sevilen güzel oyuncu şimdi ise Yıllar Sonra dizisinde Alev karakteri olarak Cansel Elçin ile başrol oynayacak.

Esin Gök’ün kaleminden çıkan senaryo ile en son Siyah Beyaz Aşk dizisinde büyük kitlelerce sevilen Birce Akalay yıllar sonra dizisinde Alev karakteri olarak rol alacak. Yıllar Sonra dizisi Alev daha önce oynadığı diziler merak konusuyken oyuncu Birce Akalay hakkında kısa kısa bilgiler haberimizde.

Feride Kaytan ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yıllar Sonra dizisinin Alev karakteri yani Birce Akalay tek sezonluk diziler de yer alsa da durmak bilmeden yoluna devam ederken en son Siyah Beyaz Aşkla izleyicilerin takibine giren oyuncu, kariyerine emin adımlarla ilerlerken şimdi Yıllar Sonra dizisi ile adından çokça söz ettirecek.

1984 İstanbul’da doğan Birce Akalay ikizler burcundandır. Daha önce Birce Akalay’ın oynadığı diziler ise şu şekilde sıralayabiliriz. İlk olarak Asi dizisinde ekranlara gelen yetenekli oyuncu daha sonra Kader, Senin Uğruna, Alayına İsyan, Kış Masal,ı Yer Gök Aşk, Şevkat Tepe, Böyle Bitmesin, Ben Onu Çok Sevdim, Küçük Ağa, Hayat Bazen Tatlıdır, Evli ve Öfkeli gibi dizilerin ardından Siyah Beyaz Aşk da Aslı karakterini hayat vermişti. Şimdi ise 2019 yılına Yıllar Sonra dizisi Alev olarak giren Birce Akalay birçok filmde de kendini gösterdi. Evin tek çocuğu olan Birce Akalay Ailesi tarafından sevilen, kıymet verilen, fikirlerine önem verilen bir çocukluk yaşamıştır. Dikte edilmeyen bir hayata sahiptir. Rahat ve sakin giyinmeyi tercih etse de takıları özel bir merak olduğundan tasarım ve antika takılarını beğenerek kullanır.

Birce Akalay’ı oyunculuk konusunda giyim konusunda nasıl buluyorsunuz ? Siyah Beyaz Aşk dizisindeki performansı ile Yıllar Sonra dizisindeki performansını karşılaştırır mısınız?