Yeni Bir Ben Selma ile Ceylan Neden Tartıştı? Neden Kavga Etti


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:22
0

Yeni bir ben 4 Ekim yine çok heyecanlı geçti. Birbirinden iddialı hanımların kıyasıya rekabeti gözler önüne serildi. Ceylan Zananin elenmesini istiyormuş öte yandan Selma ile ağız dalaşına girmesi güne damga vuran konular arasına girdi.Bizde Yeni Bir Ben Selma ile Ceylan Neden Tartıştı? Neden Kavga Etti diye merak ettik aranızda bizim gibi merak edenler yazımizi okuyabilir.

Yeni bir ben Bugün ilk jüri karşısına çıkan da ne oldu. Jüri üyelerinden birisi sana için modaya uygun olarak giymediğini söylerken Raşit bağzıbağlı ise küpelerin elbisesine çok güzel olduğunu renk seçiminin mükemmel oluşunu dile getirdi. Zana’nın bugünkü kombini ile jüriden kaç puan alacağı merak konusu oldu. jüri üyelerinden birisi ise o kadar acılar yaşayıp güle bilmen çok güzel deyince sana gözyaşlarini tutamadı. Aynı zamanda kızının hastanede yatıyor olması savaşan bir anne örneği olarak diğer anne adaylarına örnek oldu.

5 yıldızlı otelde düğüne gitmek için hazırlanan diğer yarışmacı Ceylan Kombinini ne kadara tamamladı. Ayakkabı ve çantasını 80 liraya küpe bilezik yüzük 50 lira elbisesi de 400 liraya mal olan Ceylan oldukça şık görünüyordu. Zana ve Azra Ceylan’ı beğendiğini dile getirdi, Selma ise Egon çok fazla yükselmiş durumda,kendini çok fazla begeniyirsun diyerek ortami germiş, elbisesini beğendiğini fakat potluklari olduğunu, saçının da at kuyruğu modeli olsa daha güzel olacağını deyip beğenmediğini dile getirdi. Nesrin ise ben Ceylan’ı egolu tavrını görmedim gayet beğeniyorum dedi.

Yorum sırası jürilere geçince Tuvana Hanım beğendiğini fakat elbisenin tadilatı ihtiyacı var dedi.

Selma ve Ceylan arasında Ceylan’ın herkesi küçük görmesi kendini çok beğenmiş tavırlar tanınmasına sinirlendigini söyledi. Selma ile Ceylan arasında gerginlik arttı. Selma tartışma sonrasi stüdyoyu terk etti.