Yeni Bir Ben Moda Yarışması Başvuru Formu, Nasıl Başvurabilirim, Soru-Cevap Sayfası


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:23
0

Kanal D’nin yeni sezon için hazırladığı yeni moda yarışması Yeni Bir Ben farklı formatı ile ekranlara geliyor. Aynalarla barışmaya ihtiyacı olan 5 kadının inanılmaz değişimini ekranlara getirecek olan programa nasıl başvurulur, başvuru şartları nelerdi, ne zaman dönüş yapılır, tüm detaylar sizler için haberimizde.

Yeni Bir Ben Formatı Nasıl?

Değişmek isteyen, görünüşünden rahatsız olan, aynalarla barışmak isteyen 5 kadın kıyasıya bir moda yarışına giriyor. Moda konusunda iddialı olan 5 isim, ihtiyaç duydukları değişim ile birlikte rakipleri karşısında her gün moda yarışına girecekler. Modayı yakından takip ederim, iyi giyinirim ancak görünüş itibari ile küçük bir mucizeye ihtiyacım var diyenler işte bu yarışma tam size göre.

Yani Bir Ben Nasıl Başvurulur?

Başvuru formunu doldurup GÖNDER butonuna basarak başvuru yapabilirsiniz. Başvuruda formun eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Başvuruda karşılaşacağınız başlıca sorular şunlardır; Karakterinizi bir kaç kelime ile açıklar mısınız?, Neden değişim istiyorsunuz?, Kendinizde neleri değiştirmek istersiniz?, Daha önce estetik ameliyat geçirdiniz mi? Botoks, dolgu, kaş uygulaması var mı?

Yeni Bir Ben Yarışması Başvuru Formu?

Başvuru formuna Kanal D’nin resmi internet sitesi üzerinden Programlar sekmesi altında Yeni Bir Ben isimli programa tıklayarak ulaşabilirsiniz.