Yeni Bir Ben 9 Kasım Cuma Kim Elendi? Kim Birinci Oldu Puanlar Neler?


Güncelleme: 5 Kasım 2018 : 12:40
0

Kanal D ekranlarının sevilerek takip edilen yarışması yeni kombin, yeni yarışmacıları ve kıyasıya rekabet ile bir haftayı daha geride bırakti. Yeni bir ben haftanın finali ile 9 Kasım cuma ekranlara geldi. 1 hafta boyunca birinci olmak ve elenmemek için ter döken yarışmacılar sonunda 9 Kasım Cuma günü geldi çattı. Peki 9 Kasım Cuma kim elendi kim birinci oldu? Altınları kim aldı?

Geçen hafta 2 Kasım cuma neler oldu şöyle bir göz atacak olursak ilk olarak yemekten sorumlu olan yarışmacinin Fulya olduğunu söyleyerek konumuza başlayalım. Fulya günün değerlendirmesinde olmadı. Yeni bir ben yarışmacılari geçen hafta final günü yarışmacıların aldığı puanlamaları bakacak olursak; Selma 67 puan, Feride 62 puan,Özlem 58 puan, Azra 71 puan, Fulya ise 57 puan alarak haftayı noktaladı .Geçen hafta elenecek olan yarışmacı puanlama durumuna göre Fulya olacakken hiç kimse elenmedi, altının sahibi ise Azra oldu.

Yeni bir ben 9 Kasım Cuma yayınlanan haftanın finali bölümünde günün konsepti ne olacak? Geçen hafta 2 Kasım Cuma günü konsepti payet şıklığı olmuştu 9 Kasım Cuma hangi yarışmacı jüriden tam not aldı? Değişime ihtiyaç duyan 5 kadın 5 inanılmaz değişim ve kıyasıya bir moda yarışı içerisinde ilgi ile izlenen yeni bir ben yarışması sizlerle.

Alışveriş, rekabet, ödül ve eleme heyecanının yaşandığı bu stres dolu günde yarışmacılarımızı neler bekliyor? Geçen hafta final günü alışveriş için Anadolu Yakası’nın en hareketli semtlerinden olan modanın kalbinin attığı Kadıköy’de payet şıklığı konseptini 500 lira ile oluşturdular.

Peki bu hafta yeni bir ben yarışmasında kim elendi kim birinci oldu? 9 Kasım altını kim aldı? yeni bir ben puanları 9 Kasım Cuma günü nasıldı? hepsi ve daha fazlası ayrıntılarıyla haberimizde bulabileceksiniz.