Yeni Bir Ben 5 Ekim Cuma Kim Birinci Oldu? Kim Elendi Kim Gitti


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:22
0

Beğenilerek takip edilen günlük moda programı bu günde farklı konsepti ile ilgi çekti. Tüm hafta konseptleri ile ilgi odağı olan yeni bir ben programina damga vudu. Haftanin en önemli günü ise yeni bir ben final günü cuma izleyicilerin en çok merak ettiği ve arama motorlarında en çok aranan gün oldu.Yeni Bir Ben 5 Ekim Cuma Kim Birinci Oldu? Kim Elendi Kim Gitti en çok merak edilenler haberimizde.

Haftanın bir diğer ilgi odağı olan gün ise çarşamba gunun konsepti kapak kızı, bu gün yarışmacılar ünlülerin bir kapak fotoğrafı için kullandıkları kıyafeti giymeyi başardı mı? Yarışmacılar genelde kostüm butiklerine giderek farklı tarzlar yaratmaya çalıştı. Acaba kim günün birincisi olacak?

Bütün yarışmacılar sürelerini aşmadan kombinlerini tamamlamaya çalıştı ve geç kalmadan hepsi tamamladı. 3 Ekim Carsamba ayrıca yarışmacılar için bir ilk oldu. Bu gün yarışmaya 2016 Türkiye güzeli konuk olarak güzelliği ile büyüledi. Yarışmacılara yardımcı olmak için programa katıldı. Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu yarışmacılara podyumda nasıl yürümesi gerektiği hakkında bilgiler verip yardımcı oldu. Ve iki sene geçmesine rağmen hala formunu spor yaparak koruduğunu söyledi.

Bütün yarışmacılar hazırlanıp punalama anı geldi. İlk olarak sahneye Ceylan çıktı ve jüri güzel yorumlarla puanlama yaptı. Ceylan; Tuvana Büyükçınar’ dan 4 puan, Raşit Bağzıbağlı’ dan 3 puan ve Şebnem Dönmez’ den 4 puan alarak toplamda 11 puan aldı.

İkinci olarak sahneye Nesrin çıkarak kombini sergiledi. Nesrin’ de güzel yorumların ardından jüriden Tuvana Büyükçınar’dan 4 puan, Raşit Bağzıbağlı’dan 4 puan ve Şebnem Dönmez’den 4 puan alarak toplamda 12 puan aldı.

Üçüncü olarak Selma sahneye çıkıyor. Diğer yarışmacılar Selma’nın basit giyinmesini kendileri için haksızlık olduğunu savundular. Ve Selma jüri üyelerinden Tuvana Büyükçınar’dan 4 puan, Raşit Bağzıbağlı’dan 2 puan, Şebnem Dönmez’den 4 puan alarak günü toplam 10 puanla diğerini geçemedi.

Dördüncü olarak Azra sahneye çıkıyor. Giydiği kıyafet koç ailesinden birine ait olduğunu iddia etti. Ve jüri üyelerinden Tuvana Büyükçınar’dan 4 puan, Raşit Bağzıbağlı’dan 3 puan ve Şebnem Dönmez’den 3 puan alarak toplamda 10 puan aldı.

Ve son olarak da Zana sahneye çıkıyor.Ve kızına bı sürpriz hediye ile Zana’ ya mutluluk göz yaşları döktürüyor. Ve puanlama başladı. Jüri üyelerinden Tuvana Büyükçınar’dan 2 puan, Raşit Bağzıbağlı’dan 3 puan ve Şebnem Dönmez’den 2 puan alarak bu günü 7 puan alarak günü sonucunu oldu.

Ve programın sonunda Instagram dan bir günde değişimi kazanan takipçi ise Naime Tanoğlu sahneye çıktı ve mutluluğunu dile getirdi. Peki Yeni Bir Ben 5 Ekim Cuma Kim Birinci Oldu? Kim Elendi Kim Gitti sorusunun cevabını söylemeden önce sizce puanlamalar nasıl.adil bir düzen varmı cevabını yorum kısmından bizlere ulaştirabilirsiniz.

Yeni Bir Ben 5 Ekim Cuma Puan Durumu ve Sonuç-Kim Kazandı?