Yemekteyiz Tuğçe Sökesoğlu Kimdir? İnstagram Hesabı, İşi, Yaşı


Güncelleme: 15 Mayıs 2018 : 08:32
2

Yemekteyiz 14 Mayıs Pazartesi yeni yarışmacılarla yeni haftaya başladı. Yine renkli yarışmacılarla yeni bir haftayı güzel sofralarla izleyiciye yansıtacak. Yarışmacılardan Tuğme Köseoğlu güzelliği ile dikkat çeken isimlerden. Tuğçe Sökesoğlu kim, ne iş yapar, instagram hesabı var mı, yaşı, hayatı.

Tuğçe Sökesoğlu idari yönetici olarak kariyerine devam etmekte. Haftanın 2. Gün yarışmacısı olarak 15 mayıs Salı günü yarışacak. 28 yaşında ve bekardır. Daha önce dizilerde rol almıştır. Bir catring firmasdında yönetici olarak çalışmaktadır.

Alışveriş ve plates yapmaktan ve halk oyunları oynamaktan hoşlanır. Hayat felsefesi olarak çok uçlarda yaşamaktadır ve çok rahat bir kişiliğe sahiptir. Daha önce fox tvde yayınlanan gardrop savaşları isimli yarışmaya da katılan Tuğçe Sökesoğlu moda ile de ilgili birisidir.

1990 yılında İstanbul’da doğan Tuğçe Sökesoğlu, 172 cm boyunda ve 55 kg ağırlığındadır. Modellik ve oyunculuk yapan Tuğçe, aynı zamanda tiyatro eğitimi de almıştır. Tv lerde yayınlanan bir çok dizide yan rollerde görev almıştır. Ayşe Brav, Gül Gölge Saygı ve Raşit Bağzıbağlı gibi isimlerin juri koltuğunda olduğu Gardrop Savaşları isimli yarışma programına katıldı.

Kahverengi gözleri olan Sökesoğlu, siyah saçlıdır. Tatlı İntikam, Aşk Yalanı Sever gibi tanındık dizilerde rol almıştır. rahat hareketleri ile dikkat çeken güzel yarışmacının nasıl birperformnas ile ekranlarda olacak herkes tarafından merak ediliyor. Kendisine başarılar dileriz. Sizler yeni yarışmacıyı nasıl buldunuz? Sizce Yemekteyiz’in yeni hafta şampiyonu olur mu? Yorumlarınızı bekliyoruz.

[mavitext]Yemekteyiz 14 Mayıs Pazartesi Yeni Yarışmacılar Kimler? için tıklayınız[/mavitext]

2 YORUMLAR

Comments are closed.