Yemekteyiz Hamide Eda Demir Kimdir? İlginç Yaşam Hikayesi


Güncelleme: 27 Eylül 2018 : 16:08
0

Yemekteyiz yeni haftaya yeni yarışmacılarla başladı. Ancak öyle bir yarışmacı var kii ilginç hayatı ile dikkatleri üzerine çekti. Yarışmacı Hamide Eda Demir kimdir, nereli ve detaylar.

Hamide Eda Demir, 30 yaşında ve 5,5 yaşında bir çocuğu var. Eşinden boşanan Hamide, hayatta kalabilmek ve çocuğuna bakmak için müthiş bir mücadele vermiş. Servis şoförlüğü yapmış, ev temizlemiş, muhasebe işi ile ilgilenmiş. Çok zorluklar çekmiş.

Hamide zorluklara rağmen yılmamış. Onu hayata bağlayan oğlu olmuş. Yarışmadaki gününde ise yemeği, 3 yıldır temizlediği evde verdi. Mutfakta yemek yaparken sunucu Onur Büyüktopçu ile bir süre sohbet etti. Sohbet anında ilginç diyaloglar da yaşandı.

Onur, Hamide’ye yüzündeki piercingi sordu. Acımadı mı dedi. Hamide ise acıdı ama hoşuma gidiyo, tüm vücuduma yapmak isterim dedi. Bu diyalog hem ekran başındakileri hem de Onur Büyüktopçuyu sok etti.

1.gün yarışmacısı olarak haftaya başlayan Hamide Eda Demir, ev hizmetlisi olarak çalışmaktadır. Hamide’nin ilk gün mutfağındaki menü şöyle; Dereotlu Çorba, Patetesli Börek, .Mevsim Salatası, Güveç Misket Köfte, Şehriyeli Pirinç Pilavı, Elmalı Profiterol.

Sosyal medyada Hamide Eda Demir ile ilgili hem olumlu hem de olumsuz onlarca yorum yapıldı. Kimisi tesettür ve piercingin olmadığı söylerken diğer bir grupta hayat onun hayatı ve bir çok zorluğu kendi başına üstesinden gelmiş, saygıyı hak eden birisi deniyor.