Yemekteyiz 4 Mayıs Cuma Kim Kazandı? Kim Kaç Puan Aldı?


Güncelleme: 4 Mayıs 2018 : 19:24
2

Yemekteyiz 30 Nisan-4 Mayıs yarışmacıları haftayı birinci bitirmek için tüm maharetlerini sergilediler. Ve gün geldi çattı haftanın finaline. 4 Mayıs Cuma günü haftanın finalinde hangi yarışmacı birinci oldu. Yemekteyiz 4 Nisan Cuma Kim Kazandı?

Haftanın Yemekteyiz yarışmacıları; Rahşan Suluhan, Ozan Tüfekçioğlu, Mertcan Aydın, Burcu Mart, Gülsevim Şaman’dır. İsterseniz kısaca yarışmacılarımızı tanıyalım daha sonra aldıkları puanları sırası ile verelim.

[kirmizitext]Yemekteyiz 30-4 Mayıs Yarışmacıları Rahşan,Ozan, Mertcan, Burcu,Gülsevim Kim? için tıklayınız[/kirmizitext]

Yemekteyiz Rahşan Suluhan Kimdir?

ahşan Suluhan, 42 yaşında evli ve 2 oğlu var. Memleketi Tarsus. İnsanlara yardım etmeyi ve sosyal sorumluluk projelerine önem veriyor. Duygularını ele veren katıksız ve şeffaf birisidir.

Yemekteyiz Ozan Tüfekçioğlu Kimdir?

40 yaşında. Satış ve pazarlama alanında kariyer yapıyor. Evli ve aslen İstanbullu. Doğaçlama yemek yapmaktan hoşlanıyor. Basketbol ve satranç oynamayı çok seviyor. Kuralcı ve samimi birisi.

Yemekteyiz Mertcan Aydın Kimdir?

20 yaşında bekar. Amerika doğumlu. Anestezist olan Mertcan fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşmayı çok seviyor. Kendisini çok konuşan birisi olarak tanımlıyor.

Yemekteyiz Burcu Mart Kimdir?

İngilizce öğretmeni olan Burcu 39 yaşında ve bir erkek çocuk sahibi. Resim yapmayı ve modayla ilgilenmeyi çok seviyor.

Yemekteyiz Gülsevim Şaman Kimdir?

Evli, 44 yaşında ve 3 kız çocuğu annesi. Sinirli olmayan ve samimi birisi olduğunu söyleyen Gülsevim Yugoslavya göçmenidir.  Ev hanımı olan yarışmacı el işi yapmayı ve gezilere gitmeyi çok seviyor. Rahşan hanım için sosyal medyada yapılan bazı yorumlar şu şekilde; 1-“Rahsan hanım çok güler yüzlü çok sabırlı bir bayandi ben onun yerinde olsaydım o yorumlara karşı bu kadar sabırlı olamazdım inşallah rahsan hanım birinci olur??” 2-“Ayyy bu ne ben olsam daha gergin olurdum herhalde…canim çok iyiydin…”

[kirmizitext]Yemekteyiz Rahşan Hanım’ın İnstagram Ve Sosyal Medya Hesabı Ne? için tıklayınız[/kirmizitext]

Haftanın ilk yarışmacısı Rahşan Suluhan’dır. Rahşan hanımın menüsünde; Tavuklu topalak çorbası, ıspanaklı çiğ börek, tepsi kebabı, nohutlu dövme pilavı, mevsim salatası ve Kıbrıs tatlısı vardı. Aldığı puan 5-4-3-3 olmak üzere toplamda 15 puan aldı.

Haftanın 2.gün yarışmacısı Ozan be yarışmacılardan 2-2-2 ve 3 puan olmak üzere toplamda 9 puan aldı. 3. Gün yarışmacısı Mertcan Aydın hayli gergin geçen yemek sonunda toplamda 7 puan aldı. Diğer yarışmacılardan aldığı puanlar ise 1-1-4 ve 1. Haftanın 4.günü olan Perşembe günü yarışan yarışmacı Burcu Hanım 9 puan alarak diğer yarışmacılardan 4-3-1 ve 1 aldı. Haftanın son gününe girerken 4 yarışmacının aldığı puanlar şu şekilde sonuçlandı. Evet haftanın son gününe girerken sizce haftayı kim galip bitirir. Favori isminiz hangisi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Ve haftanın kazananı 22 puan alan Rahşan hanım oldu. kendisini tebrik ederiz. Ancak sonucun açıklanmasından sonra sosyal medyada itirazlar yükseldi. Kimse bu sonucun adaletli olduğunu söylemedi. İşte sosyal medya yorumlarından bazıları;

“Rahşan hanım düşük puan vererek herkese haksızlık etdi.Yemek yemeye deil hak yemeye gelmiş”

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.