Yemekteyiz 30 Mart Haftanın Birincisi Kim Oldu? Kazanan Kim?


Güncelleme: 30 Mart 2018 : 16:42
0

Yemekteyiz 30 mart cuma haftanın kazananı kim oldu? Ekranların en çok izlenen yarışma programı Yemekteyiz için bir haftanın daha sonuna gelindi. Yarışmanın takipçileri Yemekteyiz 30 mart kim kazandı, büyük ödülün sahibi kim oldu, haftanın birincisi kim olacak sorularını hafta boyunca merak etti.

Her hafta 5 farklı yarışmacının kendi evinde yaptığı yemeklerin diğer yarışanlar tarafından puanlamasıyla belirlenen haftanın kazanan yarışmacısı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi olacak. Hafta boyunca yarışan adaylar arasında izleyenler kendisine favori bir isim seçiyor ve kazanmasını istiyor. 30 mart cuma haftanın kazananı da yarışmanın takipçileri tarafından merak edildi. Herkes kendi favori adayının kazanmasını isterken maalesef diğer yarışmacıların oyları izleyenleri ters köşe yapabiliyor. Yine heyecanlı bir haftanın finaliyle karşı karşıyayız. Birbirinden yetenekli ve eğlenceli 5 yarışmacının lezzetli yemeklerini yarıştırdığı Yemekteyiz 30 mart haftanın kazananı kim oldu? Yemekteyiz 30 mart birinci kim? Birinci gün Berk Demirbay, ikinci gün Elif Karaca, üçüncü gün Jale Mahmutova, dördüncü gün Yusuf Aşar ve haftanın en çok konuşan ismi Yasemin Kan.

Öncelikle bu haftanın yarışmacı adaylarını tanıyalım. 26 mart pazartesi haftanın ilk günü yarışan isim Berk Demirbay. 20 yaşında bekar ve ailesiyle birlikte İstanbul’da yaşıyor. Aslen Sakaryalı olan yarışmacı lisede aşçı yardımcısı olarak çalışmıştır. Kafasına koyduğunu yapan ve özgüveni yüksek olan Berk Demirbay’ın hayali konservatuvar okumakmış. Berk Demirbay 18 puan aldı.

Yemekteyiz 2. gün yarışmacısı Elif Karaca 27 yaşında evli ve bir de erkek çocuğu var. Memleketi Erzincan olan yarışmacı bir süre satış danışmanlığı yapmış fakat uzun süredir çalışmıyor. Voleybol oynamak, bisiklet sürmek ve sinemaya gitmek hobileri arasında. Kendini dobra ve yalan söylemeyen biri olarak tanımlıyor. Kendisine başarılar dileriz. Elif hanım 21 puan alarak Berk Beyi geride bıraktı.

Yemekteyiz çarşamba günü yarışması Jale Mahmutova 28 yaşında ve bir erkek çocuk sahibi. Aslen Azerbaycanlı olan yarışmacının Sağlık Turizmi üzerine bir işi var. Çalıştığı şirkette pazarlama müdür olarak çalışıyor. Seyahat etmek, spor yapmak ve latin dansları hobileri arasında. Kendisine başarılar ve şans diliyoruz. Jale hanım 26 puan alarak ilk üç günün en yüksek puanına sahip oldu.

Yemekteyiz 4. gün yarışmacısı Yusuf Avşar kim? Yusuf Avşar 37 yaşında bekar ve memleketi Ardahan. Barmenlik yapan yarışmacı bir aydır çalışmıyor. Uzun yıllar boyunca çeşitli takımlarda futbol oynamış ve brek dans yapmış.Dışarıdan bakıldığında ser bir kişiliğe sahip gibi görünse de duygusal ve yumuşak bir insan olduğunu söylüyor. Yusuf Bey 19 puan alarak birinciliği kaçırdı.

Yemekteyiz 5. ve son gün yarışmacısı Yasemin Kan; 44 yaşında evli ve bir kız çocuğu var. Toptan tekstil işiyle ilgileniyor. Aslen Kayserili olan yarışmacı spor yapmaktan ve değişik yerler görmekten hoşlandığını dile getiriyor. Ayrıca yemklerine çok güvendiğini ve iddialı olduğunu da ekliyor. Yemekteyiz 30 mart cuma kazananı heyecanla bekleniyor.

Yine kimi zaman tansiyonun yükseldiği kimi zaman keyifli dakikaların yaşandığı Yemekteyiz izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Hafta boyunca birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı Yemekteyiz 30 mart cuma haftanın birincisi kim? Yemekteyiz 30 mart kim kazandı?

Onu Büyüktopçu’nun renkli ve tarafsız sunumuyla ekrana gelen yarışmanın 30 mart cuma kazananı bizim görüşümüz Jale Hanım olabilir.

Siz Yemekteyiz 30 mart cuma kimin kazanmasını istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=MN0FXG0GGdg