Yasak Elma Talat Bulut(Halit Argun) Yerine Hangi Oyuncu Gelecek?  


Güncelleme: 7 Haziran 2018 : 15:00
1

Yasak Elma setinde yaşanan taciz iddiaları nedeni ile açıklama yapan yapımcı Fatih Aksoy, eğer iddialar doğru ise ve Savcı dava açmayı kabul ederse anında ünlü oyuncu ile sözleşmeyi fesh ederim dedi. Bu açıklamadan sonra Talat Bulut’un yerine Halit Argun karakterini kimin canlandıracağı sorusu akıllara geldi. Yasak Elma Talat Bulut(Halit Argun) Yerine Hangi Oyuncu Gelecek?

Taciz olayı ile ilgili iddialar neydi? İddialara göre Talat Bulut, kostüm asistanı çalışan 19 yaşındaki kızı kıravatını takması için arkaya çağırmış. Kızın arkaya çağırılması ile ilgili şahit ler varmış. Ancak Talat Bulut’un 19 yaşındaki kızı isteği dışında öptüğünü gören yokmuş. Taciz mağduru kız savcılığa şikayette bulunmuş. Faith Aksoy’da tam burada şu aşıklamayı yapıyor.

““Davanın sonuçlanmasını bile beklemem. Savcının dava açmayı kabul etmesi bile benim için yeterli. Savcı dava açılacak bir boyut görürse Talat Bulut’un sözleşmesini hemen feshederim” dedi. Talat Bulut gibi ünlü bir oyuncunun özellikle dizide önemli bir karateri canlandıan oyuncunun ne olacağını soranlara ise “Umurumda bile değil. Dizi tehlikeye girecek diye bu olayı örtbas edemeyiz. Yerine başka birini bulup yola devem ederiz” dedi.

[kirmizitext]Yasak Elma Talat Bulut(Halit Argun) Diziden Atıldı mı? Çıkacak mı? için tıklayınız[/kirmizitext]

Bu açıklamalarda sonra akıllarda Talat bulut’un yerine hangi oyuncunun geleceği belirdi. Şuan isim için net bildiler yok. Herkes Fatih Aksoy’un atacağı adımı bekliyor. Eğer iddialar doğru ise Talat Bulut 2.sezonda dizide olmayacak. Yerine kimin geleceği ise en kısa zamanda haberimizde olacak. Bizi takipte kalın.

[kirmizitext]Talat Bulut’un Kostüm Asistanı Kim? Talat Bulut Gerçekten Öptü mü Taciz Olayı Son Durum Ne için tıklayınız[/kirmizitext]

Comments are closed.