Yasak Elma Sezon Finalinde Neler Olacak? 4 Haziran 12.Bölüm


Güncelleme: 31 Mayıs 2018 : 12:13
0

Fox TV’nin pazartesi akşamlarının çukur ve söz gibi dizileri ile yarışa giren yasak Elma dizisi beklediği beğeni ve ilgi gördü. Çukur ve söz gibi kalıplaşmış seyirciye sahip iki 2 dizi ile aynı gün olması yasak elma için negatiflik olarak görülse de son bölümlerine doğru kendini göstermeyi başardı. Hatta o kadar ki reytinglerde çukuru arkada bile bıraktı. İzlenme oranlarını arttıran yasak elma sezon finaline son 1 bölüm kala seyirciye heyecanlandırdı. Yasak Elma sezon finalinde neler olacak merak konusu oldu.

Diziyi önce biraz tanıtalım Zeynep ve yıldız adında birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı iki kız kardeş vardır. Yıldız biraz Havai ve zengin olmak gibi bir Tutkusu vardır. Zeynep ise gayet sakin sessiz Evden işe işten eve giden küçük kardeştir. Yıldız’ın hayatı Ender tanışınca tamamen değişir. Zeynep’in hayatı ise çalıştığı firmanın Alihan Taşdemir devredilmesi ile yeni bir şekil alır. Alihan calistigi firmanin  muduru çok zor, ukala, kibirli aynı zamanda yakışıklı karizmatikligi ile dikkat çeker.

Şayet diziyi izliyorsanız 11 bölümde en derin eve gelmesi nin yıldızı ne kadar zora soktuğunu görmüşsünüzdür. Benim için Halit Ender eve getirmiş Yıldız sağ çaresiz bu duruma katlanmak zorunda kalmıştır. Zeynep ve Alihan arasındaki aşk giderek giderek büyüsede olumsuzluklar peşini bırakmamaktadır. Tam işten ayrılmayı düşünen Zeynep Alihan’ı beklemediği bir yerden vurur. Şirketin yeni patronu Cem Zeynep’i asistan olarak alır . Alihan ise ikisinin yakınlaşması ndan oldukça rahatsızdır ve bu durum onun hastalanmasına sebep olur.

Sezon finaline yaklaşırken seyirciler neler olacağını merak ediyor. Alihan ve Zeynep arasında güzel şeyler olsun diye beklerken bir de araya Cem’in girmiş olması işleri değiştirdi. Ender ise eve girmenin mutluluğunu yaşıyor ve her fırsatta Yıldızı kıskandırmaya çalışıyor. Yıldız buna Daha ne kadar katlanır bilemiyoruz fakat Ender’de kocasıni yıldız yaptırmayacak gibi gözüküyor. Yasak Elma sezon finalinde bence yine Enderin kötü bir planı ile işler değişecek hem Zeynep hem Yıldız zor duruma düşecek. Peki sizce neler olabilir?

Yasak Elma Sezon Finali Fragmanı (Güncellnecektir)