Yasak Elma Hira Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 3 Eylül 2018 : 23:38
2

[kirmizitext]Fox Tv[/kirmizitext]’nin reyting rekortmeni [kirmizitext]Yasak Elma[/kirmizitext]’da ortalığı karıştıracak bir karakter diziye dahil oldu. Hira isimli başarılı bir pilot, Alihan’ın şirketine iş başvurusu yapar. Hira dizide Alihan ile Zeynep arasına girecektir. Yasak Elma Hira kimdir?

Yasak Elma yeni sezonda yeni karakterler ve yeni hikaye ile evlerimize konuk oluyor. Dizinin yeni sezonunda diziye dahil olan Hira karakterini canlandıran oyuncumuz Ebru Şahin’dir. Ebru Şahin en son [kirmizitext]İstanbullu Gelin dizisi[/kirmizitext]nde Burcu karakteri ile karşımıza çıkmıştı.

Ebru Şahin, 1994 İstanbul doğumludur. Asıl ilgi alanı spor olan Ebru, lisanslı bir sporcudur. İstanbul Üniversitesi Spor bilimlerinden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır. İlk 2016 yılında Kan Parası isimli filmde oynamıştır.

[mavitext]Yasak Elma 2. Sezon 2018-2019 Yeni Oyuncular Kimler? <<<tıklayınız[/mavitext]

Daha sonra Babam isimli filmde ve Savaşçı isimli dizide rol almıştır. En son da İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakterini canlandırmıştır. Osman’ın sevgilisi rolünde oynayan Ebru, 2018-2019 yeni sezonda Yasak Elma dizisinde rol almaktadır.

Comments are closed.