Yasak Elma Hakan Kimdir? Neden Değişti? Yeni Hakan Kim?


Güncelleme: 4 Eylül 2018 : 22:16
1

Diziler yeni sezona hazırlanırken kadrolarına ekleme yaparak kadrosunu güçlendirmeye çalışır. Ancak çok nadir de olsa eski bir karakteri canlandıran oyuncu da değişebilir. [kirmizitext]Yasak Elma dizisi[/kirmizitext]nde bu olay gerçekleşti. Alihan’ın en yakın arkadaşı olan Hakan karakterini canlandıran oyuncu değişti. Peki bu yeni Hakan kimdir?

Yasak Elma yeni sezon Hakan’ı canlandıran oyuncu Ahmet Kayakesen’dir. Ahmet Kayakesen , 1988 İzmir doğumludur. Ahmet, küçük yaşlarda oyunculuğa merak sarmış ve bu merakı onu okul yıllarında da peşini bırakmamıştır. Ahmet Kayakesen kariyerini oyunculuk üzerine kurmuştur.

184 cm boyunda olan Kayakesen 72 kg ağırlığındadır. Kariyerine Çılgın Dershane dizisi ile giriş yapmıştır.Daha sonra Kocanın Ailesi ve Hanım Köylü dizileri ile sektörde yer edinmiştir. Ahmet Kayakesen Burcu Binici ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelmiştir.

Burcu Binici ile aşk yaşarken onu rol arkadaşı Yazmeen Baker ile aldatmış ve bunu Burcu Binici, Ahmet Kayakesen’in whatsup konuşmalarına dayandırmıştır. 2013 yılında Çılgın Dershane 3 filminde oynayan Kayakesen, Kertenkele: Yeniden Doğuş isimli dizide Murat Komiser karakterini canlandırmıştır.

[kirmizitext]Yasak Elma Hira Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Yasak Elma dizisinde daha önce Hakan karakterini canlandıran oyuncu Sinan Eroğlu, diziden ayrılmıştır. Sinan Eroğlu’nun yerine ise Hakan karakterini canlandırması için Ahmet Kayakesen kadroya dahil edilmiştir. Sinan Eroğlu’nun diziden neden ayrıldığı konusunda bir açıklama gelmezken, kulislerdeki konuşulanlara göre oyuncu ile yeni sezon anlaşması sağlanamamıştır.

Comments are closed.