Yasak Elma 24. Bölüm Kıyafetleri


Güncelleme: 3 Aralık 2018 : 21:48
0

Her bölümünü Fox TV ekranlarında kaçırmadan izlediğimiz Yasak Elma dizisinin oyuncularının kıyafetleri çok merak ediliyor ve araştırılıyor. Biz de sizlere mümkün olduğu kadar popüler dizilerin oyuncularının giydiği kıyafetlerinin markalarını paylaşıyoruz. 26 Kasım 2018’de Fox TV ekranlarının 24. Bölümü ile ekranlarımıza gelen Yasak Elma’nın kıyafetlerinin markaları nelerdir? İşte Yasak Elma 24. Bölüm Kıyafetleri ;

Yasak Elma 24. Bölüm Kıyafetleri

Yasak Elma 24. Bölüm Kıyafetleri
Yasak Elma 24. Bölüm Kıyafetleri

Şevval Sam’ın (Ender’in) giydiği yeşil kabanın markası Exquise fiyatı ise 2970 TL’ dir. Gerçekten kabanın rengi ve modeli çok çok güzel!

Yasak Elma 24. Bölüm Kıyafetleri
Yasak Elma 24. Bölüm Kıyafetleri

Sevda Erginci’nin (Zeynep’ in) giydiği mavi ceketin markası Elvan Tığlıoğlu ‘dur.

Yasak Elma 24. Bölüm Kıyafetleri
Yasak Elma 24. Bölüm Kıyafetleri

Eda Ece’nin (Yıldız’ın) giydiği elbise Zeynep Tosun’ a ait.

Sevda Erginci’nin (Zeynep’in) giydiği elbisenin markası ise Bershka fiyatı ise 199, 99 TL’dir.

Yasak Elma 24. Bölümde Neler Oldu?

Halit ile annesinin gerçeğini öğrenen Alihan’ın hayatı paramparça olmuştur. Yıllardır aklından çıkmayan ve annesinden sırf bu nedenden dolayı nefret eden Alihan, artık gerçeği öğrenmiştir. Halit, oğlunun doğum günü için ona çok eski bir saatini manevi bir hediye olarak ona vermek istemiştir. Bunu da Alihan’a gösteren Halit, bilmeden kendisini çok çok büyük bir yanlışa ve hataya doğru sürüklemiştir. Alihan’ın hayattaki amacı artık Halit’i bitirmek olmuştur. Bunun için çalışmalara başlayan ve adım atan Alihan, adeta hırs küpüne binmiştir. Artık tek bir amacı vardır; Halit’i maddi ve manevi olarak bitirmek! Halit’in hayatı tek bir şeye bağlıdır; paraya. Bunu en iyi bilen Alihan ise en fazla onu maddi olarak, parasal yönden vurmak için elinden ne gelirse yapacaktır.Sinir küpüne binen Alihan, Zeynep ile de aralarını istemeden de olsa bozar. En yakın dostu dışında kimseye söylemeyen Alihan, Zeynep’e istemeden de olsa zamansız ve yersiz sinirlenir. Zeynep ise bir şeyden habersizdir.

Yıldız ise bebeğini kaybetmenin üzüntüsüz içerisindedir. Annesi ile birlikte ne yapacaklarını düşünürler. En sonunda bir yolunu bulan Yıldız, bebeğin Halit yüzünden üzüntüden dolayı düşürdüğünü Halit’e söyler. Vicdan azabından dolayı kıvranan Halit ise ne yapacağını bilemez ve çok üzülür. Yıldız ise bir taşla iki kuş vurmuştur.