Yasak Elma 22. Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Detayları


Güncelleme: 15 Kasım 2018 : 16:13
0

Fox’ta ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisi 22 .bölümde adete çok değişik sahnelere yer verdi. Yıldız kocası Halit’i kaybetmek istemiyor. Halit’in eski karısı Ender ise türlü oyunlarla Halit’i geri kazanmak istiyor. Ender hem çocuğunu düşünüyor hem de eskide yaşadığı o şatafat dolu hayatına geri dönmek istiyor bu yüzden erkek kardeşini de yanına alarak bir çok plan yapıyor. Planlar arasında Yıldız’ın bebeğini düşürme de vardır Ender’in derin gözünü intikam bürümüştür

Yasak Elma İrem Kimdir? (Zeynep Bastık) Yıldız ve Zeynep’in Kuzeni

Yasak Elma İrem Kimdir? (Zeynep Bastık) Yıldız ve Zeynep’in Kuzeni

Yasak Elma dizisi 19 Kasım Pazartesi günü 23. bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde İrem karakteri diziye damga vuracak. İrem karakteri kimdir sorusu şimdiden..

Yıldız ‘da Halit’i kimselere kaptırmak istemiyor tam ipler artık koptu her şey son noktaya geldi derken Yıldız yine bir yalan söylüyor ve Halit’e hamile olduğunun haberini veriyor . Herkesi bu yalana inandırmak ve evde iyice sözünü geçirmek , Halit’i de elde tutmak için herkese bu yalanı kuvvetli bir şekilde söylüyor. Ancak Yıldız’ın Yaman’ın gerçek olmaktadır Halit Karısının hamile olduğunu inanmamakta ve kan testi yapmaya çalışmaktadır kan testinin sonucunda Yıldız’ın hamile olduğunu öğrenmektedir Yıldız oldukça şaşkındır.

Öte yandan Alihan ve Zeynep çifte kumrusu çok mutludurlar. Ancak onların kendisini oyunu getirdiğini iddia eden Hira ikisine hayatı zehir etmeye devam etmektedir. Hira’nın bu değişmiş durumuna Zeynep çok üzülmektedir ancak Alihan da Zeynep’in üzülmesine üzülmektedir ve Zeynep’i her şeyden herkesten korumaya çalışmaktadır. Hira Bir pilot olduğu için Alihan ve Zeynep’ten intikam almak istiyor ve Alihan uçağa bindiği zaman da uçağa alıp kaçırıyor Zeynep bu haberi aldıktan sonra çok üzülüyor .

Halit ise tam Yıldız’dan ayrılma kararı vermişken Yıldız’ın hamile olduğunu öğrenince Yıldız’dan ayrılmayı kafasından çıkarmaktadır En azından bebeği doğana kadar Yıldız’la evli kalmaya devam edeceğini söylemektedir ancak eski eşi Ender’de Eğer Yıldız’dan ayrılmayacaksa onunla metres hayatı geçirmek istemediğini Kendisine bunu yakıştırmadığını söylemektedir. Ender’in küçük oğlu babasıyla annesinin artık bir daha kavuşamayacağını düşünür Çünkü Yıldız hamiledir ve bu onun için bir kötü durumdur aynı zamanda Halit’in diğer iki kızı da Yıldız’ın hamile olmasına Üzülmek de ve sinirlenmektedirler.

Diğer bir faktörde Yıldız ‘ın eski kocası bu aileye bir şoför olarak girdikten sonra herkes onun çok zengin olduğunu öğrendi Onun da İleri ki bölümlerde neler yapacağı merak uyandırmak da Yasak Elma dizisi her hafta Pazartesi günü Fox’ta saat sekizde izleyiciler ile buluşmaktadır Sakın kaçırmayın diğer dizi analizlerinde özetlerinde yorumlarında görüşmek üzere.