Ver Elini Aşk Kaan Kim? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Sevgilisi


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 18:00
0

Ver Elini Aşk Kaan kimdir? Ver Elini Aşk dizisindeki Kaan karakterinin gerçek adı ne? Sevgilisi var mı? Ver Elini Aşk dizisindeki Kaan’ı kim canlandırıyor?

Star Tv’nin yeni sezondaki en önemli dizilerinden birisi olan Ver Elini Aşk’ın oyuncu kadrosu belli oldu. Ver Elini Aşk dizisinin başrolünde Kaan rolüyle Ali İl’in oynayacağı kesinleşti.

Ali İl, 1981 yılında doğmuştur. Genç oyuncu, birçok dizide önemli rollerde yer alarak ekranlarda oldu. Küçük Kadınlar, Poyraz Karayel, Böyle Bitmesin, Seni Bana Yazmışlar gibi dizilerde kilit rollerde oynayan oyuncu başarısını kanıtladı.

Ali İl’in yine kendisi gibi oyuncu olan Yeliz Kuvancı ile birlikte olduğu iddia ediliyor. Yakışıklı oyuncu, adı pek çok kişiyle yakıştırılsa da bu konuda resmi bir açıklama yapmadı.

Ali İl, Ver Elini Aşk dizisi ile birlikte ilk defa başrol oynayacak. Ünlü oyuncu, dizide Su bebeğin babası olarak bulunacak.


Ver Elini Aşk Dizisindeki Ayperi Kim? Ayperi karakterini kim canlandırıyor?


Su bebeğin bakıcısı ise Gaziantepli Sevda Erginci olacak. İkilinin yayınlanan fragmanda birbirlerine oldukça yakıştığı görülse de dizinin başarılı olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Siz Ali İl’i başrolde gördüğünüze sevindiniz mi? Ver Elini Aşk dizisindeki Kaan karakterini başarılı buluyor musunuz? Ver Elini Aşk dizisinde oynamasını istediğiniz bir oyuncu var mı? Düşünce ve önerilerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Ver Elini Aşk Kaan (Ali İl) Videosu