Utanmazlar Dizisi Ne Zaman Başlayacak? İşte Yayın Tarihi ve Fragmanı!


Güncelleme: 16 Haziran 2017 : 17:31
3

Utanmazlar dizisi yayın tarihi ne zaman? Utanmazlar dizisi hangi günler yayınlanıyor? Utanmazlar dizisi ne zaman başlıyor? Utanmazlar tanıtım fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv ekranlarında yeni sezonda birbirinden iddialı diziler sevenleri ile buluşuyor. Birçok ülkede yayınlanan ve büyük ilgi gören Shameless dizisi Türk televizyonlarına uyarlanıyor. Dizinin başrollerinde de uzun zamandır televizyon dizilerinden uzak durak Hazal Kaya ve Burak Deniz yer alıyor.

Fox Tv’nin 2017’nin başlarında izleyicisi ile buluşturduğu birçok dizisi başarıya ulaşmadı. Muhteşem Yüzyıl Kösem’de büyük hayal kırıklığına uğrayan kanal Dayan Yüreğim dizisinde de büyük hüsrana uğradı. Ardından yeni sezonda daha güçlü isimler ve senaryolarla izleyicilerin karşısına çıkma kararı aldı.

 

 

Uzun zamandır görüşmeleri ve oyuncu kadrosu ile ilgili arayışları süren dizide artık sona gelindi. Utanmazlar dizisinin Eylül ayının ortalarında ekranlarda olması bekleniyor. Yaz sezonu için hazırlanan dizilerin final yapmasının ardından Utanmazlar dizisi ekranlardaki yerini alacak.

Fox Tv yeni dizisi Utanmazlar’a oldukça güveniyor. Ünlü oyuncu kadrosunun yanı sıra Umutsuz Ev Kadınları dizisinin de yapımcılığında büyük emek veren Hatice Meryem, Utanmazlar’ın uyarlanması görevini de üstlendi.

Daha önce birçok yabancı dizinin uyarlamaları Türk televizyonlarına ayak uyduramamış olsa da Utanmazlar dizisi uzun süre ekranlarda olacak gibi görünüyor. Sizce Utanmazlar dizisi başarılı olabilecek mi? Siz Utanmazlar dizisinin hangi gün yayınlanmasını istersiniz? Dizi hangi akşam ekranlarda olmalı?

3 YORUMLAR

    • Adı Utanmazlar olarak açıklanan dizi son anda Bizim Hikaye ismiyle Fox Tv ekranlarında başladı. Dizi ile ilgili tüm haberler sitemizde bulunmaktadır. İlginiz için teşekkürler.

Comments are closed.