Unutma Beni 2018 Hangi Kanalda Devam Edecek?


Güncelleme: 4 Haziran 2017 : 12:25
234

Uzun zamandır Fox Tv ekranlarında olan Unutma Beni yeni sezonda hangi kanalda olacak? Unutma Beni 2018 hangi kanalda devam edecek?

Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Füsun Günuğur, Olcay Kavuzlu, Berivan Özyiğit, Kurtuluş Şakirağaoğlu, Şerife Ünsal ve Furkan Engin gibi oyuncuların yer aldığı Unutma Beni dizisi 1000 bölümü ardında bıraktı. Dizi, uzun sezonlar boyunca devam ederken yayınlandığı kanal bazen değişti.

Unutma Beni dizisi Show Tv ve Fox Tv gibi kanallarda yer alırken yeni sezonda kanal değiştirebileceği iddia edildi. Fox Tv ekranlarında istediği reytinglere bir türlü ulaşamayan dizinin başka bir kanala geçebileceği iddia edilse de bu iddialar doğrulanmadı.

2018 sezonunda yeni yapımlarla kanalının reytinglerini arttırmayı planlayan kanallar yeni program arayışına başladı. Özellikle evlilik programlarının kalkması beklendiği için boş kanal 16-19 kuşağı için kanallar yoğun bir mesai harcıyor. Bu yüzden sevilen bir dizi olan Unutma Beni de başka kanallardan teklif almış olabilir.

Unutma Beni dizisinin Fox Tv’de mi yoksa başka bir televizyon kanalında mı yayın hayatına devam edeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. Unutma Beni dizisi ile ilgili tüm ayrıntıları sitemizden takip edebilirsiniz. Sizce Unutma Beni Fox Tv’de devam etmeli mi? Yoksa dizi başka bir kanala mı geçmeli? Unutma Beni dizisi ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz.

234 YORUMLAR

  1. Rski dizi gundeme geldi unytma benu ,o hayat benkm ve sihirli dizikeriniz baslasin ya da modern hali baslasin

  2. arkadaslar biz uretemeyen toplim olabiliriz ama sicakkaanliyiz. ayrica dizileri hemen bitirneyin! zaten uretemiyiruz. bnce baalasin. halk hangi dizilwri istiyorsa baalasin. sihirli dizi dr olsun. bazi dizilerin modern yapiyirkar ama sihirli dizi yapsinlar.

Comments are closed.