Ünlü Oyuncu Çift Boşandı!


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 14:09
0

Televizyon ve sinema dünyasının tanınan yüzlerinden iki ünlü oyuncu evliliklerini sonlandırma kararı aldı.

Ekranların aranılan yüzlerinden oyuncu Mahir İpek ile yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Veda Yurtsever İpek evliliklerine nokta koydu. 20 yıldır evli olan çtin 15 yaşında bir oğulları var.

Ünlü oyuncu Mahir İpek ile 20 yıllık eşi Veda Yurtsever İpek, anlaşmalı olarak boşanmak için mahkemeye başvurdu.

‘DOSTLUĞUMUZUN DEVAMI İÇİN’

Çift boşanma davası için verdikleri dilekçede, “Yıllar içinde ilişkimizin yıprandığı kanaatine varıp, dostluğumuzun devamı için, evliliğimizin sona ermesi kararını verdik” dedi.

20 YILLIK BİRLİKTELİK

Mahir İpek ve Veda Yurtsever İpek, 1998 yılında evlendi. 2003 yılında bir oğulları olan çift, 20 yılın sonunda anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı.

DİLEKÇEYİ KİM VERDİ?

İstanbul Aile Mahkemesi’ne boşanma davası dilekçesini Veda Yurtsever İpek verdi.

Oyuncu dilekçede, “Mahir İpek ile yıllar içinde ilişkimizin yıprandığı kanaatine varıp, dostluğumuzun devamı için evliliğimizin sona ermesi kararını verdik. Karşılıklı olarak ve anlaşarak boşanmayı kabul ve beyan ettik. Davalı eş ile aramızdaki aile birliğinin devam etmesi mümkün olmadığından boşanmamıza ve protokolde belirtilen hususların karara bağlanmasını talep ederim” dedi.

VEDA YURTSEVER İPEK KİMDİR?

Veda Yurtsever İpek, 1 Ocak 1969’da Bingöl’de dünyaya geldi. Eskişehir Devlet Konservatuvarı mezunu.

İpek, Ankara Sanat Tiyatrosu, Ankara Devlet Tiyatrosu ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda birçok oyunda oynadı. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda yönetmen yardımcılığı yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro bölümünde eğitmen olarak çalıştı.

Diyarbakır Devlet Tiyatrosunda aynı zamanda eğitmenlikte yapan Veda Yurtsever İpek, aynı dönem içerisinde dizi kariyerine de adım atmış, kısa süreli de olsa yapımlarda yer almaya başlamıştır. Veda Yurtsever İpek son dönemde Fatmagül’ün Suçu Ne ve Kırgın Çiçekler gibi önemli yapımlarda rol almıştır.

MAHİR İPEK KİMDİR?

1972 doğumlu başarılı oyuncu Mahir İpek Ankara’da dünyaya gelmiştir. Babası 60 adet 45’lik plak ve 15 kaset çıkaran Ozan Aşık İsmail İpek’tir.

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Mahir İpek aslen Kahramanmaraş Afşin’lidir.

Mahir İpek Ankara Sanat Tiyatrosu yönetim kadrosunda yer almaktadır.