Ufak Tefek Cinayetler İnci Kim? Gerçek Adı?


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 20:45
5

Star Tv’nin reyting canavarı dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yeni karakterler de gelmeye başlıyor. Dizinin 30 Ocakta yayınlanan bölümünde Oya’nın arkadaşı olarak İnci diziye giriş yaptı. İnci de Oya gibi doktordur ve büyük bir hastane açma düşüncesi vardır. Evliliğe adım atmaya hazırlanan İnci dizinin 14. bölümünde diziye giriş yaptı. Ufak Tefek Cinayetler İnci Kim? Gerçek Adı?

İnci karakteri dizide uzun soluklu olmayacaktır. Dizide genelde Oya’nın etrafında olan İnci evlilik telkinleri ile Oya’nın Serhan ile olan ilişkisine yön verecektir. Yeni karakterimiz İnci hakkında detaylı bilgiler en kısa zamanda haberimize girilecektir. Sizde oyuncu hakkında düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Güneş Sayın, 1987 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı£nda oyunculuk eğitimi almış ve kariyerine ilk olarak 2007 yılında sinema filmi ile başlamıştır. Asıl tanınırlığı ile Bir Aşk Hikayesi dizisinde canlandırdığı karakterler olmuştur. Güneş Sayın, 19.09.1987 doğumludur ve 173 cm boyundadır. 54 kg ağırlığında olan güzel oyuncu başak burcundadır.

Kahverengi gözleri olan oyuncu bir çok dizi ve sinema projesinde rol almıştır. Güzel oyuncunun rol aldığı bazı dizi ve sinema filmleri şunlardır;oynadığı diziler; sınıf , kalpsiz adam, kalp ağrısı, öyle bir geçer zaman ki, bir aşk hikayesi, yeşil deniz, muhteşem yüzyıl kösem, vatanım sensin ve ufak tefek cinayetler. Oynadığı sinema filmleri; son ders aşk ve üniversite, bizim büyük çaresizliğimiz, kurtuluş son durak, 91.1, ve 30 martta gösterime girecek olan ; bizim köyün şarkısı. Oynadığı tiyatro oyunları;  ateş yüzlü, cimri, ölümüne, ve hala oynamakta olan oyunu ‘ tesir’.

[kirmizitext]Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Çalan Yabancı Şarkılar[/kirmizitext]

Ufak Tefekler Cinayetler 6 Şubat 15. bölümünde; Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu’nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin “ölüm var” gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek. Sonuç ne olacak?

[mavitext]UFAK TEFEK CİNAYETLER ÇALAN ŞARKILAR için Tıkla[/mavitext]

 

Ufak Tefek Cinayetler İnci (Güneş Sayın) Videosu İzle


Ufak Tefek Cinayetler 13 Şubat 16.Bölüm Çalan Şarkılar ve Sözleri   <<< tıklayınız


5 YORUMLAR

  1. Güneş Sayın En Son Yeşil Deniz dizisinde sibel karakterini canlandırmıştır. Seyredip nerden tanıyordum ben bunu diye düşünenler vardır benim gibi muhakkak. Kim kimdir öğrenmek isteyenler başlarken yazan konuk oyunculara bakabilir kapiş?

Comments are closed.