Ufak Tefek Cinayetler Edip Öldü mü? Ölecek mi? Büyük Cinayet Edip Hoca


Güncelleme: 4 Haziran 2018 : 14:07
1

Ve Evet ufak tefek cinayetlerde sezon finaline ha yaklaştı ha az kaldı derken o gün geldi çattı. Ufak tefek cinayetler kim ölecek kim öldü 1 sezondur merak edilen konu oldu. Ve 5 Haziran ufak ufak tefek cinayetler ölen kişi belli oldu peki kim beklediğimiz biri mi?

Ufak tefek cinayetler 32 bölüm yani sezon finalinde her şey bir bir açığa çıkıyor. Parti başlamış davetliler yerini almış olsa da korkunç cinayeti çok az kaldı. Bu partide müzik keyfi ortam ve lezzetli atıştırmalık yerine kanlı hesaplaşmalar can acıtan yüzleşmeler cinayete varan büyük bir kavga var.

Ufak Tefek Cinayetlerler dizisi bazı cinayet planlarının bozulduğu fakat yerine yenilerinin eklendiği, cinayet anı yaklaştıkça ortalığın iyice kızıştığı bir parti ile sezon finali yaptı. Bir tarafta aşk kokan sahneler varken diğer tarafta hesaplaşmanın dibine vuruldu. Şimdi ufak tefek cinayetler dizisi sezon finalinde ölen kişinin kim olduğunu açıklayacağız. Ufak tefek cinayetler kim öldü? Ufak Tefek Cinayetler büyük cinayeti kim işledi. Yada kimin üzerinde kaldı?

Bir tarafta Merve’nin aşkı için yapamayacağı hiç bir şey yoktur derken diğer tarafta Pelin ve Arzu’nun hırsı gözümüzü korkuttu. Oya ise bunca yılın acısını çıkartmak için yapar mıydı? O masum kızın içinden cinayet işleyecek bir canavar çıkar mıydı? Peki ya Burcu Mehmet için yapar mıydı?  Merak edilen sorular bir dönemdir birçok planı geride geride bırakarak şahsen bizim beklemediğimiz bir karaktere oldu ve Edip Hoca kötü planların esiri oldu. Edip Hoca öldü.

1 sezondur izlediğimiz ufak tefek cinayetler sezon finalinde beklenmedik bir atak gerçekleştirdi. Edip tüm planların esiri oldu. Edip Hoca ölecek mi yani Selim bayraktar yeni sezonda ufak tefek cinayetler dizisinde olacak mı yoksa ufak tefek cinayetler dizisi edip diziden ayrılacak mı?

Bu soruya geçmeden önce biraz edip hocayı tanıyalım Ufak Tefek Cinayetler edip hoca kim gerçek adı ne? Ufak tefek cinayetler edip hoca gerçek adı Selim bayraktar 1975’te Irak Kerkük’te dünyaya gelmiştir. 43 yaşında olan Selim bayraktar birçok dizide rol almıştır fakat biz onu en son Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Sümbül Ağa rolü ile aklımıza kazıdık. Eğitimini Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde devlet konservatuvarı tiyatro bölümünde bitiren oyuncu çalışma hayatına hemen atıldı.

Bir süre Paris’te çalışan yetenekli oyuncu Askere gidip geldikten sonra Diyarbakır Devlet konservatuvarında çalışmaya başladı. Daha sonra Antalya Devlet tiyatrosunu atanan Selim bayraktar Burada yeteneklerini gösterdi. 2005 yılında devlet Senfoni Orkestrası müzisyen Bihter hanımla evlendi. Birçok dizide sinemada ve tiyatroda oynamış başarılı bir oyuncudur en son 2018 yılında ufak tefek cinayetler dizisi edip karakterine hayat vermiştir ve bu diziden sezon finalinde ölerek ayrılmıştır.

Ufak tefek cinayetler Kim öldü diye merak edilirken ölen kişinin edip Hoca olması sizce nasıl oldu? Edip Hoca değil de başka biri mi ölmeli ? Ölümü hak eden onca kişi varken senaristler neden edip hocayı öldürdü? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler Sezon Finali Fragmanı

Comments are closed.