Ufak Tefek Cinayetler Bora Kim Nilayın Sevgilisi Geleceğin Starı Finalisti


Güncelleme: 1 Ekim 2018 : 17:10
0

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni sezona bomba gibi bir giriş yapması beklenirken istenilen seviyede bir çıkış yakalayamadı. Sosyal medya takipçileri senaryonun çok boş geçtiğini söylese de oyuncu kadrosunu zenginleştirmek için diziye yeni oyuncular dahil edildi. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Nilay’ın sevgilisi olarak ekranlara gelecek olan Bora karakteri izleyicileri bir nebzede olsa elinde tutmak için küçük bir adım olmuş oldu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Bora kim, gerçek adı ne, sevgilisi var mı, daha önce hangi dizilerde rol aldı. Geleceğin Starı yarışması finalisti şimdi Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Bora karakterine hayat verecek. Star TV’nin önde gelen yarışmalarından Geleceğin Starı yarışmasının finalisti Yiğit Kalkavan bu sene yine Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Bora karakterine hayat verecek.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Ay Yapım imzası ile Star Star TV’de ekrana gelirken Yiğit Kalkavan ise Arzu’nun kızı Nilay’ın partneri Bora olarak diziye girecek. 2 Ekim Salı günü izleyicinin karşısına çıkması planlanan Bora, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kendini gösterecek. Ufak Tefek Cinayetler dizisinden önce Yiğit Kalkavan daha önce hangi dizilerde rol aldı, hangi üniversiteden mezun, Ufak Tefek Cinayetler dizisi Bora kaç yaşında sevgilisi var mı Bu soruların cevabını sizler için haberimizde paylaşacağız.

Daha önce Yiğit Kalkavan Geleceğin Starı yarışması ile ekrana gelmiş ve kısa sürede en en çok araştırılan isimleri arasına girmiştir. Jüride yer alan Hamdi Alkan, Fırat Parlak ve Nurgül Yeşilçay’ın yer aldığı Geleceğin Starı yarışmasında finalist olarak yarışmayı sonlandırdı.

Ufak Tefek Cinayetler Bora karakteri yarışmaya İstanbul’dan katılmıştır. Aslen Rizeli olan oyuncu 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Birçok dizide yer alan Yiğit Kalkavan aynı zamanda jimnastik konusunda da kendini göstermiştir.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Yiğit, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi sahne sanatları Bölümü’nde eğitimini sürdürmektedir.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Bora karakterinin daha önce oynadığı diziler ise 2017 yılında Fox TV ekranlarında yer alan ve başrollerinde Tuvana Turkay, Murat Ünalmış ve Ayşe Çiğdem Batur’un yer aldığı Deli Gönül dizisi ile geniş kitleler tarafından tanınmıştır. 2018 yılında ise Geleceğin Starı yarışmasına katılmış ve zirveyi yakalamıştır.

2012 yılında Küçük Kadınlar dizisinde 2013 yılında Kanıt 2014 yılında ise Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol alan oyuncu 2018 yılında ise Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Bora karakterine Hayat verecektir. Yetenekli oyuncuya başarılar diliyoruz.