Ufak Tefek Cinayetler 18. Bölüm Fragmanı(27 Şubat Özeti)


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 23:41
0

Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de Merve ve Oya arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Ancak bu sefer bir fark var. Bu kapışmada Oya’nın bir desteği var. Pelin Merve’den kurtulma bahanesi ile Oya’ya tam destek veriyor. Serhan ve Oya aşkına el atan Pelin bakalım Merve’den kurtulmak için nasıl bir hinlik peşinde olacak. Diğer taraftan Serhan ortada kalan bir prens gibi.

Merve ve Oya kapışmasında iki farklı insan ve iki farklı taktik ekranlara geliyor. Bu taktiklerde Serhan’ın etkisi büyük. Merve karşısında farklı bir Serhan görmekte ve aynı şekilde Oya’da karşısında farklı bir Serhan görmekte. Peki kim Serhan için ilaç mahiyetinde. Hangi taraf Serhan’a daha iyi geliyor. Ancak bu sefer Oya’nın rakibi çok güçlü ve çok acımasız. Oya’nın savaşması lazım. Hata belkide kendi değerlerinden ödün vermesi lazım.

Diğer taraftan Mehmet içinde tam bir arafta kalma durumu mevcut. Bir tarafta Burcu diğer tarafta ise Arzu. Mehmet ailesinin özlemi ile yanarken Burcu’dan kurtulmak istiyor. Fakat Burcu Mehmet’i kolay kolay bırakacak değil. Son bir hamle için kendisini hazırlıyor. Sarmaşıkta sanki planlar savaşıyor. Merve’nin de bir planı var. Merve’nin bu planında Serhan’ın annesi ana eksende yer alıyor. Serhan’ı annesinden vurmaya çalışıyor.

[kirmizitext]Ufak Tefek Cinayetler Katil Kim? Yorum Fan Tahmin Sayfası için tıklayınız[/kirmizitext]

Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır (Oya), Mert Fırat (Serhan), Aslıhan Gürbüz (Merve), Tülin Özen (Arzu), Ferit Aktuğ (Taylan), Yıldıray Şahinler (Mehmet), Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın, Hayal Köseoğlu gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler’de adrenalin ve aksiyon bitmek bilmiyor. Katil kim maktül kim? Katilin kim olduğunu merak ediyorsanız sizler için hazırladığımız analiz ve yorum yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Yazıyı buradan okuyabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler 18. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir