TR Haber Tuba Atav Kimdir? Sevgilisi, Yaşı, Kariyeri?


Güncelleme: 20 Nisan 2018 : 21:43
0

Tr Haber ekran macerasına başlamak için gün sayarken kadrosuna ünlü isimleri katmaya devam ediyor. En son haber kuşağı için kadrosuna kattığı Tuba Atav ismi dikkatlerden kaçmadı. Peki kimdir Tuba Atav? Nereli, yaşı, kariyeri, sevgilisi ve detaylar.

Türkiye’nin yeni haber kanalı TR Haber, güçlü habercileri bünyesine katarak sektördeki yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor. Nevzat, Başer, Mustafa Erdoğan, Ali Dağlar, Orkun Yazgan, Salih Selçuk ve Yavuz Oğhan gibi isimlerin yer aldığı TR Haber kanalı 19 Mayıs’ta ekran macerasına başlamak için gün sayıyor. Ekibe katılan Tuba Avan ise performansı ve güzelliği ile dikkat çeken bayan habercilerden birisi. Merak edenler için Tuba Atav hakkında detaylar yazımızda.

Tuba Atav 1970 Ankara doğumludur. Mesleğine her haberci gibi muhabirlik yaparak başlayan Tuba Atav 1991 yılında mesleğe adım atmıştır. 1996 yılında Star Tv’ye geçmiş ve 4 yıl burada hizmet vermiştir. Daha sonra, 2000 yılında, Kanal D’ye geçerek kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde çıkmaya başlamıştır.

Daha sonra sırası ile Kanal 6 ve Atv gibi kanallara geçiş yapan güzel sunucu sadece televizyonlarda kalmadı aynı zamanda gazetecilikte yapmıştır. Atv’de Doğuya Doğru isimli programı yapıp sunmuştur. Yine farklı kanallarda programlar yapan Tuba Atav, Show Tv, Skyturk, Habertürk gibi büyük haber kanallarında çalışmıştır. Tuba Atav evlidir ve şu anda TR Haber kanalında hazırlayıp sunacağı haber kuşağı ile kamuoyunun kalbini tutacak.