Tozkoparan Dizisi İzleniyor mu? Tozkoparan Dizisi Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 08:04
0

Ekranların yeni fantastik ve aile dizilerinden biri olan haftalık yayınlansa da daha erken saatlerde yayında olan ve TRT 1 ekranlarına farklı bir soluk getiren Tozkoparan reytinglerde nasıl bir başlangıç elde etti?

Tozkoparan Dizisi Konusu Nedir?

Başrol çocuk karakterimiz Mete ve ailesinin üzerinden giden bir konuya sahip olsa da okçuluğa meraklı olan Mete’nin bu yolda arkadaşlarıyla yaşadığı fantastik bir dünyanın hikayesini ekrana taşıyor dizi.

Tozkoparan Sihirli Bir Dizi mi?

Yeni dizide aslında tam olarak sihirli bir dünya yok ancak fantastik öğelerin olduğu bir dizi olduğu gerçek. Dizide çocukların ormanda oynarken her daim tedirgin olduğu ve zamanında çocuklardan nefret etmiş olan Yabani isminde bir adam vardır.

Tozkoparan Reyting Sonuçları Nasıl? Tozkoparan Reyting Karnesi!

Her Pazar günü ekrana gelecek olan Tozkoparan dizisinin ilk bölüm reytinglerine baktığımız zaman totalde 1,90 reytingle açılışını yaparken, AB grubunda ise 2,21 reytingle güzel bir başlangıç elde etmişti. Totalde 25.sırada AB grubunda ise 14.sıradan kendine yer bulmuştu.

Peki 2.bölümde sonuçlar nasıl geldi? Kanal diziden memnun mu?

Bizce memnun çünkü baktığımız zaman dizi oranlarını ikinci bölümüyle de arttırmayı başardı. Dizi ikinci bölümüyle totalde 17.sıraya yükselerek 2,75 reyting alırken, AB grubunda da 12.sıraya yükselerek 2,75 reyting alarak durumu eşitledi. Çok başarılı gittiğini söyleyebiliriz.

Son olarak yeni dizinin oyuncu kadrosuna da haberimizden ulaşabilirsiniz. İyi okumalar.

Tozkoparan Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu